news.team

Κάτι ιδιαίτερο λαμβάνει χώρα στο γνωστό δισκοπωλείο Rock & Roll Circus (Σίνα 21) αυτό το Σάββατο, 13 Απριλίου, με αφορμή τη φετινή Ημέρα Δισκοπωλείων (Record Store Day).

Από τη μία, ένεκα της ημέρας, θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε αποκλειστικές Record Store Day κυκλοφορίες από labels όπως Mr.Bongo, We Want Sounds, Souffle Continu, Finders Keepers, Tidal Waves, Trunk, Vampi Soul, Music On Vinyl, Now Again και Soul Jazz.

Από την άλλη, θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε μέρος στην κλήρωση για κάτι πολύ σπέσιαλ, την ευκαιρία δηλαδή να κερδίσετε ένα ταξίδι στο μεγαλύτερο παζάρι δίσκων του κόσμου!

Ο λόγος για το Utrecht Jaarbeurs Mega Record & CD Fair, το οποίο διοργανώνεται 2 φορές τον χρόνο στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας (μόλις μισή ώρα από το Άμστερνταμ), σε έναν χώρο 12.500 τ.μ., συγκεντρώνοντας περισσότερους από 500 πωλητές δίσκων από όλον τον κόσμο. Υπολογίζεται ότι το παζάρι συγκεντρώνει περίπου 31.000 επισκέπτες κάθε φορά.

Στο Rock & Roll Circus θα μπορείτε λοιπόν να αγοράσετε τους περιορισμένους σε αριθμό λαχνούς της σχετικής κλήρωσης, μόνο το Σάββατο 13 Απριλίου, προς 5 ευρώ τον έναν. Η κλήρωση θα γίνει στις 11 Μαΐου αναδεικνύοντας έναν μεγάλο τυχερό, ο οποίος θα μπορέσει να ταξιδέψει τον Νοέμβριο στην Ουτρέχτη με όλα τα έξοδα πληρωμένα (αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή, εισιτήριο για το παζάρι).

{youtube}O8v09-wlFiM{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured