"Έλα", από τους Bazooka

Δείτε το καινούριο τους βιντεοκλίπ

news.team
news.team

"Έλα" λέγεται το πρώτο τραγούδι με το οποίο οι Bazooka μας συστήνουν τον πολυαναμενόμενο νέο δίσκο τους Zero Hits, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 18 Ιανουαρίου από την Inner Ear (σε μαύρο και γαλάζιο βινύλιο).

Όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, το "Έλα" διαθέτει και το δικό του επίσημο βιντεοκλίπ, εξ ολοκλήρου γυρισμένο στο τελευταίο αθηναϊκό live του δημοφιλούς εγχώριου γκρουπ, από την ομάδα της Kick-Ass Video Productions.

Οι Bazooka ετοιμάζονται στο μεταξύ για ένα ακόμα συναυλιακό ραντεβού με το αθηναϊκό κοινό, στο οποίο θα παρουσιάσουν και επισήμως το Zero Hits: Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, στο Gagarin.

Στη δισκογραφία της μπάντας, το Zero Hits διαδέχεται το ΕΡ Ζούγκλα (2017), συνεχίζοντας την εκ μέρους τους χρήση του ελληνικού στίχου.

FEATURED TODAY

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα, όλοι εμείς που αγαπήσαμε (και) την ποπ μουσική/κουλτούρα των 80s να ευχαριστήσουμε το ΠΑΣΟΚ. Κάποια επόμενη γενιά, το ίδιο θα έκανε με τον Sean Parker του Napster (και έναν από τους πρώτους χρηματοδότες του Spotify).

Κατευνάζουν τον ηδονισμό για να ξορκίσουν τον θάνατο, σε έναν καθοριστικό δίσκο, πίσω από το φερμουάρ του οποίου θα τους ακούμε πάντα στην πιο άμεση, ειλικρινή και (ενίοτε) ωμή πτυχή τους...

Το χρονικό της φιλίας των δύο ανδρών, λίγο πριν την προβολή του Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson στο Backstage Film Festival (Σάββατο 24/4). Μάθετε ακόμα πως θα διεκδικήσετε μία από τις 50 κόπιες από το Μεθυσμένο Ημερολόγιο του Hunter S. Thompson που κληρώνουμε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Οξύ.

Top