Ο Σωκράτης Μάλαμας συνεχίζει τις επιτυχημένες του εμφανίσεις στον Σταυρό Του Νότου με το νέο πρόγραμμα «Ρε Σωκράτη, Τι Λες Τώρα;», την ίδια όμως στιγμή προωθεί και τα δισκογραφικά του σχέδια για το 2019.

Στα πλαίσια αυτά, έδωσε τις τελευταίες ημέρες στη δημοσιότητα το βιντεοκλίπ που έφτιαξε ο Αριστοτέλης Παπακωνσταντίνου για τη διασκευή του στο τραγούδι του Άκη Πάνου "Του Κόσμου Το Περίγελο": μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το τραγούδι πρωτοερμήνευσε ο Στράτος Διονυσίου σε single 45 στροφών το 1969, με τον ίδιο τον Άκη Πάνου στο μπουζούκι. Το 1971 ακούστηκε και στην ταινία του Παύλου Παρασχάκη Ο Καουμπόι του Μεταξουργείου.

Η διασκευή αποδίδεται με δύο μόνο κιθάρες (μία παίζει ο ίδιος ο Μάλαμας, την άλλη ο Δημήτρης Λάππας) και αποτελεί μέρος ενός δίσκου που θα λέγεται Τα Σκέτα. «Τα τραγούδια αυτά μου έδωσαν τη δυνατότητα να "βγάλω μεροκάματο" όπως λέμε στην πιάτσα, για είκοσι χρόνια περίπου, στα μαγαζιά της νύχτας ως κιθαρίστας και τραγουδιστής», δήλωσε ο Μάλαμας, ξεκαθαρίζοντας ότι όλα θα είναι παλιά λαϊκά.

Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση κυκλοφορίας του σχετικού άλμπουμ, οπωσδήποτε όμως έρχεται μέσα στο 2019.

{youtube}vwvT-s0SDw8{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured