φωτογραφία: Θάνος Λαΐνας

38 χρονών σήμερα, ο Τάκης Στραβαλέξης έγινε ίνδαλμα για την εγχώρια χιπ χοπ γενιά που ακολούθησε τις Τάκι Τσαν περιπέτειές του τόσο με τους Ζωντανούς Νεκρούς στα τέλη της δεκαετίας του 1990, όσο και με τα Τιγρέ Σποράκια ή σόλο απόπειρες του σαν το ιστορικό, πλέον, άλμπουμ Ρίμα Για Χρήμα.

Φέτος ο Τάκι Τσαν πραγματοποιεί διπλό χτύπημα, πρώτα συγκροτώντας τους Λεγεώνα μαζί με τον Ταραξία, τον Ισορροπιστή, τον TNS και τον DJ Rico (το ντεμπούτο τους 97 κυκλοφορεί από την Athens Mob Records) και τώρα με συμμετοχή-έκπληξη στο πρώτο τραγούδι που δημοσιεύει η αθηναϊκή κολεκτίβα Lycabettus Mount.

Ο λόγος για το "Ότι Κι Αν Λες", όπου ο Τάκι Τσαν εστιάζει τις ρίμες του στην ανατολίτικη ζήλεια, με την επίσης συμμετέχουσα Ρένα Μόρφη να δίνει τη δική της χροιά μπαίνοντας στο ρεφρέν: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε για το κομμάτι ο Λεωνίδας Κωνστανταράκος.

Τη μουσική στο "Ότι Κι Αν Λες" συνυπογράφουν ο Γιώργος Λαιμός με τον Νίκο Καπράλο, ενώ οι στίχοι ανήκουν στον Taki Tsan και τη Ρένα Μόρφη. Τόσο την ενορχήστρωση, όσο και την παραγωγή, έχει επιμεληθεί ο Λαιμός, ενώ το τραγούδι κυκλοφορεί ψηφιακά από τη Minos-EMI και θεωρείται πρώτη «γεύση» από τα γενικότερα σχέδια των Lycabettus Mount.

{youtube}2WIahuVsEp4{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured