news.team

Τραγουδιστής των Montrose πίσω στη δεκαετία του 1970 και πετυχημένος σόλο καλλιτέχνης μετά τη διάλυσή τους, ο Sammy Hagar εκτοξεύτηκε σε πλανητική φήμη όταν αντικατέστησε τον David Lee Roth ως τραγουδιστής των Van Halen το 1985, με τους οποίους κι έμεινε ως το 1996, κάνοντας όμως κι ένα σύντομο reunion την περίοδο 2003-2005.

Στο τέλος της παγκόσμιας περιοδείας του 2005, όταν πια άφησε για τα καλά το θρυλικό hard rock σχήμα, ο Hagar βρέθηκε στη Χαβάη για διακοπές, όπου του γυάλισε μια έπαυλη στον κόλπο Waipio του Μεγάλου Νησιού της Χαβάης. Στην αρχή, είπε ότι θα μείνει εκεί για 1 εβδομάδα, τελικά όμως όχι μόνο αγόρασε την έκταση (που είναι γεμάτη με μπανανιές, κοκοφοίνικες και παπάγιες) και τα οικοδομήματα, μα έφτιαξε κι ένα στούντιο ηχογραφήσεων εκεί.

Είναι δύσκολο να φανταστούμε ότι ο Hagar έχει οικονομικά προβλήματα, παρά ταύτα πουλάει τώρα το επιβλητικό οίκημα που έχει θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό (στην εικόνα βλέπετε ένα τμήμα του), για άγνωστους λόγους -ζητώντας 2.772.000 ευρώ. Και δεν είναι το μόνο σπίτι που πουλάει, αφού έχει βάλει μεσίτη και για ένα ακόμα πολυτελές οίκημα στην Καλιφόρνια, που έχει ανασχεδιαστεί για να θυμίζει γαλλικό chateau.

Στα 70 του σήμερα, ο Hagar παραμένει ενεργός ως frontman των Chickenfoot και των The Circle, ενώ έχει ξανοιχτεί και με διάφορα επιχειρηματικά πλάνα, κυρίως στον τομέα των ποτών. Στη δισκογραφία έχει πάντως να φανεί από το σόλο άλμπουμ του 2014 Lite Roast, το πρώτο του στα χρονικά που απέτυχε να μπει έστω στις χαμηλότερες θέσεις των αμερικάνικων charts.

Α, ναι: το 2015 έβγαλε κι ένα βιβλίο ...μαγειρικής!

{youtube}RvV3nn_de2k{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured