φωτογραφία: Μανώλης Μαθιουδάκης

Το δίδυμο που σχημάτισαν ο Κρητικός λαουτιέρης Γιώργος Ξυλούρης με τον Αυστραλό ντράμερ του alternative rock Jim White έχει αποδειχθεί  επιτυχημένο, σε διεθνές επίπεδο. Έτσι, μετά το προ τριετίας ντεμπούτο τους Goats (δείτε τι είχε γράψει τότε ο Βαγγέλης Πούλιος, εδώ) και το περσινό Black Peak (στους 20 εγχώριους δίσκους όπως τους ψήφισε η συντακτική μας ομάδα, δείτε εδώ), ετοιμάζουν τώρα τη δισκογραφική τους επιστροφή.

Ως προπομπός, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα καινούριο κομμάτι με τον διεθνή τίτλο "Only Love" (αλλά τραγουδισμένο ελληνικά), το οποίο και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Only Love" προλογίζει το άλμπουμ Mother, που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 19 Ιανουαρίου 2018 από τη Bella Union, σε διανομή Universal.

Το νέο άλμπουμ θα είναι μια φυσική επέκταση των δύο προηγουμένων, όπως δήλωσε ο Ξυλούρης: «Τρία πράγματα, όλα μέρος ενός συνόλου. Τα Κατσίκια είναι Μητέρες, ο Δίας μεγάλωσε με το γάλα της Αμάλθειας, η Μαύρη Κορυφή είναι η Μητέρα Γη ... Η Μητέρα Γη είναι η Μητέρα όλων».

{youtube}BUs6N3aILVs{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured