Τελική ευθεία για τον δίσκο-επιστροφή των Active Member

Ακούστε 3 καινούρια τραγούδια

news.team
news.team

φωτογραφία: Θάνος Λαΐνας

«Όμως τα λάθη δεν είναι για να προσπερνιούνται,
είναι για να πεθαίνουν το ίδιο βιαστικά όπως γεννιούνται.
Όσοι το αρνιούνται, το λίγο της  ζωής αποποιούνται,
τους τρώει ο σάρακας και ‘κείνοι το καυχιούνται»

Η παρούσα εβδομάδα σηματοδοτεί την τελική ευθεία προς τη δισκογραφική επιστροφή των Active Member, αφού το νέο τους άλμπουμ Ζαλίκι κυκλοφορεί επισήμως την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου (από την Talkback).

Έτσι, η μπάντα αποκάλυψε μερικά ακόμα νέα τραγούδια ως promo όχι μόνο για το Ζαλίκι, αλλά και για τις επικείμενες συναυλίες τους στο Piraeus 117 Academy, Παρασκευή 22 και Σάββατο 23 Δεκεμβρίου.

Κατά σειρά, λοιπόν, μπορείτε να ακούσετε στους συνδέσμους παρακάτω τα τραγούδια "Σε Πρώτο Πρόσωπο", "Λάθεψα" και "Τώρα Πια Γνωρίζω"Συνολικά, οι Active Member έχουν δώσει στη δημοσιότητα 12 τραγούδια από τα συνολικά 45 που θα περιέχονται στο Ζαλίκι.Στο "Τώρα Πια Γνωρίζω", την παρουσίαση αναλαμβάνει σόλο η Sadahzinia, η οποία υπογράφει και τους στίχους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θα εμφανιστούν όμως στην Αθήνα στις 12 Σεπτεμβρίου. Διαβάστε τι ισχύει για τους κατόχους εισιτηρίων.

Ο Kevin Parker έκατσε σε μια καρέκλα μόνο με την κιθάρα του για να παίξει το κομμάτι από τον τελευταίο δίσκο της ...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής ακούει δυνατά τσιτωμένο hardcore, από την Ουάσινγκτον μέχρι την Αθήνα κι από εκεί στο Λος Άντζελες.

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος ξανακούει την πρώτη κυκλοφορία του Madlib ως Quasimoto και απολαμβάνει το καρτουνίστικο alter ego του, ...

Το Avopolis αποχαιρετά τον σπουδαίο συνθέτη που έφυγε από τη ζωή στα 91 του χρόνια, ξανακούγοντας 10 εμβληματικά soundtracks του.

Top