Αναστασία Τουρούτογλου

Σύμφωνα με δημοσίευμα που υπογράφει στην Εφημερίδα των Συντακτών ο Δημήτρης Κανελλόπουλος (παλιός Αβοπολίτης, συν τοις άλλοις), ο Δήμος Αθηναίων ανακοίνωσε συνολικό κόστος 165.976, 48 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%) για τις φετινές πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις του.

Η γιορτή θα έχει τον γενικό τίτλο «Βουαλά η Αθήνα» και θα λάβει χώρα το βράδυ της Παραμονής, στον πεζόδρομο Αποστόλου Παύλου & Ηρακλειδών, στο Θησείο. Έχει μάλιστα προγραμματιστεί να υπάρχουν 2 σκηνές, μια μικρή και μια μεγάλη, στην πλατεία Ζακλίν ντε Ρομιγύ, όπου θα φιλοξενηθεί το 3ωρο πρόγραμμα, το οποίο θα παρουσιάσουν η Σμαράγδα Καρύδη με τον Θοδωρή Αθερίδη.

Βασικός καλλιτέχνης της βραδιάς ο Κωστής Μαραβέγιας, που σύμφωνα με το δημοσίευμα θα λάβει 6.700 ευρώ μεικτά, συν 400 ευρώ που θα λάβει ο μουσικός Άγγελος Αγγελίδης ο οποίος θα τον συνοδεύσει, μαζί με τη Big Band του Δήμου Αθηναίων. Άλλο καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν είναι ο Τάκης Ζαχαράτος, οι Dreamy Whispers, η Βικτωρία Ταγκούλη, η Άννα Φιλιππάκη, ο Νίκος Ζαδές, ο Ιάσονας Μανδηλάς και η Orchestra Laou Laou. Όλοι αυτοί μαζί θα λάβουν περίπου 38.000 ευρώ.

Πώς τώρα από αυτά τα ποσά εκτοξευόμαστε σε εκείνο του συνολικού κόστους -ένα ποσό οπωσδήποτε προκλητικό για την τσακισμένη οικονομικά κοινωνία- παραμένει άγνωστο. Γεγονός είναι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ότι την ευθύνη της όλης διοργάνωσης έχει η εταιρεία Ticket 365, η οποία πήρε την εκδήλωση με απευθείας ανάθεση και όχι διαγωνισμό.

Ολόκληρο το άρθρο της Εφημερίδας των Συντακτών βρίσκεται εδώ

{youtube}KbhbwIhKuiA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured