Αναστασία Τουρούτογλου

φωτογραφία: Θωμάς Αρσένης

Η Σοφία Σαρρή έχει ήδη πίσω της μια διαδρομή, αφού πολλοί την έμαθαν ως τραγουδίστρια των Night On Earth, πρώτα μέσω των εμφανίσεών τους στο Μικρό Μουσικό Θέατρο και το 2006 με το ομώνυμο ντεμπούτο τους. Ακολούθησαν πολλές συνεργασίες, με ονόματα σαν τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, τον Φοίβο Δεληβοριά, τον Νίκο Πορτοκάλογλου, αλλά και τις Σανάδες, τους Lüüp και τους LYD Quartet. Και τώρα, η Χανιώτισσα ερμηνεύτρια ετοιμάζεται να μας συστηθεί και ως τραγουδοποιός.

Το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ Euphoria, γεμάτο από δικές της συνθέσεις, θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιανουαρίου από την Inner Ear, σε LP, CD και ψηφιακά. Ως προπομπός, δόθηκε στη δημοσιότητα το κομμάτι "Still Universe", το οποίο και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω. Στις 24 Φεβρουαρίου, κατόπιν, η Σοφία Σαρρή θα κάνει και την επίσημη συναυλιακή παρουσίαση του υλικού, στο Six d.o.g.s.

«Η μουσική της είναι προσωπική, παγανιστική και μαγική», σημειώνει το δελτίο Τύπου, «ένα σύμπαν όπου οι επιλογές χωρίς συμβιβασμούς είναι ευπρόσδεκτες, επιτρέποντας στην Κρητική λύρα, από τα βουνά της γενέτειράς της, να αισθάνεται άνετα δίπλα στο αναλογικό synth και στο δαιμονισμένο χτύπημα του διπέταλου».

{youtube}OqTw8DeBI3s{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured