Αναστασία Τουρούτογλου

Τα εγχώρια social media θρήνησαν πρόσφατα το κλείσιμο του ουζερί Τηνιακό, θρυλικό στέκι στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για κάμποσες γενιές φοιτητών, ειδικά για παιδιά που έρχονταν να σπουδάσουν στην Αθήνα και το είχαν σαν σταθερό σημείο συνάντησης και αναφοράς.

Όπως ανακοινώθηκε, το Τηνιακό δεν έκλεινε λόγω προβλημάτων, αλλά γιατί οι ιδιοκτήτες του μεγάλωσαν πια πολύ για να μπορούν να το διαχειρίζονται, οπότε αποφάσισαν να βγουν στη σύνταξη.

Πάλι στα social media, λοιπόν, ανακοινώθηκε ότι μια παρέα 5 νεαρών τα έβαλε κάτω και αποφάσισε να αναλάβει το μαγαζί και να το συνεχίσει ως Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (ΚΟΙΝΣΕΠ), αναβαθμίζοντας μάλιστα το μενού των μεζέδων και φέρνοντας καινούριες μπύρες για τον κατάλογο. Στα εγκαίνια μάλιστα του Νέου Τηνιακού στις 8 Ιανουαρίου 2017, ανακοινώθηκε ότι θα συμμετείχε και ο Γιάννης Χαρούλης, τραγουδώντας αφιλοκερδώς ως «καλή επιτυχία» για το μαγαζί.

Την είδηση αναπαρήγαν ακόμα και έγκυρες ιστοσελίδες ειδήσεων, ενώ πολλοί έσπευσαν να κάνουν και attend στο σχετικό Facebook event.

Φανταστείτε λοιπόν την ψυχρολουσία, όταν χθες κάποια στιγμή το Facebook event άλλαξε σε «Νέο Τηνιακό, ε;;;; Νααααααααααααα» και αποκαλύφθηκε ότι επρόκειτο για τρολάρισμα.

Δείτε το επίμαχο Facebook event (εδώ) και διαβάστε τις σχετικές αντιδράσεις.

{youtube}u7Jl_Q-Eqw8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured