Αναστασία Τουρούτογλου

Είχαμε ξαναγράψει (εδώ) για την επερχόμενη επανέκδοση του ιστορικού Use (1996) των Nightstalker από την Arcane Angels, που αναμένεται να βγει σε CD, διπλό βινύλιο και κασέτα, με ολοκαίνουριο mastering από τα ορίτζιναλ DAT files, φτιαγμένο στα Sweetspot Studios.

Το label δίνει τώρα την ευκαιρία στους πολυάριθμους φίλους των Nightstalker να πάρουν μια πρώτη γεύση για το πώς θα ηχεί το «καινούριο» Use, δημοσιεύοντας ένα 3-Track digital sampler, το οποίο και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το remastered Use αναμένεται να φανεί μέσα Ιανουαρίου του 2017 όσον αφορά το CD και την κασέτα -με το διπλό βινύλιο να ακολουθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία, η οποία δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

Στο μεταξύ, η μπάντα θα τιμήσει τα 20 χρόνια του δίσκου με τον καλύτερο τρόπο: με μια headline εμφάνιση αφιερωμένη σε αυτό το υλικό, το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου στο An Club, στα πλαίσια του X-Mass Explode Festival 2016. Την ίδια βραδιά θα εμφανιστούν επίσης οι Godsleep, οι 45 Rats και οι Super Soul (ώρα έναρξης: 21.30, εισιτήρια στα 12 ευρώ).

{youtube}bi3surXAss0{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured