Αναστασία Τουρούτογλου

φωτογραφία: Τάκης Σπυρόπουλος

«Το 2ο άλμπουμ θα είναι λιγότερο ηλεκτρονικό και περισσότερο Fleetwood Mac», μάς δήλωσε η Σtella νωρίτερα μέσα στη χρονιά, μιλώντας στον Δημήτρη Μεντέ (περισσότερα εδώ). Με δεδομένο μάλιστα ότι πέρυσι παραλίγο να κερδίσει τον τίτλο του «καλύτερου εγχώριου άλμπουμ του 2015» στην ψηφοφορία των συντακτών μας (βλέπε εδώ) -και μάλλον θα τα είχε καταφέρει, αν δεν είχε βγάλει ο Φοίβος Δεληβοριάς την Καλλιθέα- είναι ένας δίσκος που σίγουρα τον περιμένουμε.

Η ώρα του λοιπόν, φαίνεται να έχει φτάσει. Ενόψει της συναυλίας της στο Six d.o.g.s. (την Παρασκευή 30 Δεκέμβρη), η Σtella έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τραγούδι ονόματι "I'll Never Be", το οποίο και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το κομμάτι είναι ταυτόχρονα προάγγελος του προαναφερθέντος 2ου άλμπουμ της Στέλλας Χρονοπούλου, το οποίο ανακοινώθηκε επίσημα για τον Φεβρουάριο του 2017: θα κυκλοφορήσει από την Inner Ear, σε κοινή παραγωγή της καλλιτέχνιδας με τον ΝΤΕΙΒΙΝΤ. Η ίδια υπογράφει τη μουσική, όλους τους στίχους, αλλά και την ενορχήστρωση.

{youtube}uV6ekSmzEVA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured