Αναστασία Τουρούτογλου

Φωτιές έχει ανάψει και πάλι στην τρέχουσα επικαιρότητα, λίγο μετά το σίριαλ με τις τηλεοπτικές άδειες και την ακύρωση του νόμου Παππά από το Συμβούλιο της Επικρατείας, η απόφαση του Πρωθυπουργού να προτείνει τον Βύρωνα Πολύδωρα -πρόσωπο που στο παρελθόν πάντα θεωρούταν στη δεξιά πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας- ως πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Πολλά χρόνια πριν, ωστόσο, ο Πολύδωρας βρισκόταν και πάλι στα πρωτοσέλιδα, μα για μια πολύ διαφορετική αιτία: για το υποτιθέμενο ειδύλλιό του με τη Μαντώ!

Την υπόθεση βασικά δημιούργησε η τουρκική εφημερίδα Χουριέτ, η οποία παρανόησε τα όσα είχαν συμβεί σε μια εκδήλωση στο Χίλτον το 1992, όπου η Μαντώ -στα 23 της τότε και με σειρά μεγάλων ραδιοφωνικών επιτυχιών- τραγούδησε ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου της κυβέρνησης Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, στο οποίο ο 45χρονος τότε πολιτικός κατείχε τη θέση του Υφυπουργού Εξωτερικών, αρμοδίου για ζητήματα αποδήμου ελληνισμού.

Ο Πολύδωρας, λοιπόν, είχε δείξει τον θαυμασμό του προς τη νεαρή pop star με ένα χειροφίλημα, πράξη που η Χουριέτ θεώρησε ως ένδειξη ερωτικού ενδιαφέροντος, προβαίνοντας στο ηχηρό πρωτοσέλιδο «Η Γυναίκα που Αναστάτωσε την Ελλάδα». Η Μαντώ βεβαίως διευκρίνησε πως τίποτα τέτοιο δεν συνέβαινε, πως μπορεί να θαύμαζε τον Πολύδωρα για τις ρητορικές του ικανότητες και να τον έβρισκε πράγματι γοητευτικό, μα το μόνο που της είπε κατά το επίμαχο χειροφίλημα ήταν απλά ένα «καλή επιτυχία».

{youtube}TchWPGdLVjk{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured