Αναστασία Τουρούτογλου

2 χρόνια μετά το Αλλιώς, άλμπουμ που είχε βρεθεί ανάμεσα στις πιο διακριθείσες κυκλοφορίες του 2014 σύμφωνα με την ψηφοφορία των συντακτών μας (δες περισσότερα εδώ), η Δήμητρα Γαλάνη ετοιμάζει καινούριο δίσκο, σε συνεργασία με τον Ευστάθιο Δράκο -γνωστό από τη ραδιοφωνική επιτυχία που σημείωσε στα πρόσφατα χρόνια με το συγκρότημα Minor Project.

Η νέα αυτή δουλειά δεν έχει ακόμα επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, όμως η Minos-EMI λάνσαρε ήδη ένα ακόμα single-προπομπό, την "Εκδρομή", την οποία μπορείτε να ακούσετε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Το τραγούδι είναι σε μουσική Ευστάθιου Δράκου και στίχους του Νίκου Μωραΐτη, με την ενορχήστρωση να αποτελεί συνεργασία μεταξύ Δράκου και Διονύση Μπάστα. Ο ίδιος ο Δράκος παίζει επίσης πλήκτρα και πιάνο, ενώ συμμετείχαν στην ηχογράφηση και οι: Βίκτωρ Φορλίδας (κιθάρα), Γεώργιος Κολοκυθάς (μπάσο), Αλέξανδρος Μπαλτάς (ντραμς), Νικόλαος Φορλίδας (κρουστά), καθώς και η Μαριέττα Σαρρή στα σοπράνο φωνητικά.

Σημειωτέον, Αλέξανδρος Μπαλτάς, Βίκτωρ Φορλίδας και  Γιώργος Κολοκυθάς απαρτίζαν τους Minor Project μαζί με τον Δράκο και τη Μαρία Καρέτσου.

{youtube}VK5s9t5GoO8{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured