Αναστασία Τουρούτογλου

Στα δελτία τύπου διαβάζουμε συνήθως του κόσμου τις υπερβολές, όμως σε αυτό που έστειλε ο Γιώργος Φακίνος για να ανακοινώσει το εορταστικό event για τα 8 χρόνια του Second Skin υπάρχει μία από τις πιο εύστοχες παρατηρήσεις που μπορεί να κάνει κανείς για τον συγκεκριμένο χώρο: ότι ανοίγεις την πόρτα του εκεί στο νούμερο 8 της Δαμοκλέους (στο Γκάζι) «και απλά βλέπεις κάτι που δεν συμβαίνει πουθενά αλλού στην πόλη».

Γι' αυτό και είναι είδηση τα 8 χρόνια του Second Skin, ενός μαγαζιού που άντεξε στις πολύ δύσκολες συνθήκες των τελευταίων χρόνων, όταν ανάλογα clubs και bars της ίδιας φάσης έκλεισαν το ένα μετά το άλλο -το ίδιο άλλωστε το Second Skin χρειάστηκε να κάνει κι αυτό 2 μετακομίσεις, προκειμένου ν' αντέξει.

Πλέον πάντως αποτελεί στέκι τόσο για τους φίλους του σκοτεινού ηλεκτρονικού ήχου, όσο και για εκείνους που μαζεύονται στο Red Room για πιο σκληρές κιθαριστικές εμπειρίες, ενώ συνεχίζει να διοργανώνει συναυλίες και events με πολύ ξεχωριστό «χρώμα».

Αυτά τα 8 χρόνια θα εορταστούν λοιπόν το Σάββατο 8 Οκτωβρίου σε ένα μεγάλο event με ελεύθερη είσοδο (πόρτες: 00.00). Στο Red Room θα βρίσκεται όλη τη νύχτα ο Dr. D, ενώ από τα decks του Main Floor θα παρελάσουν οι Christos B, Vincent Andelmoth, Paul Philippou, Geo Kar & GxT. Και βέβαια ο ίδιος ο Γιώργος Φακίνος, με το δικό του, ξεχωριστό set. 

{youtube}eNlGTMU3Fks{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured