Αναστασία Τουρούτογλου

Φωτογραφία: Θάνος Λαΐνας

Είναι γεγονός ότι στον 21ο αιώνα τα «τείχη» παλαιότερων δεκαετιών έχουν πια πέσει και τα μουσικά γούστα μπορούν έτσι να ποικίλλουν, σε αναπάντεχο βαθμό.

Ακόμα κι έτσι, πάντως, το ότι ο Κώστας Μπίγαλης πήγε το βράδυ του Σαββάτου στο Eightball της Θεσσαλονίκης για να απολαύσει το σουηδικό ...black metal των Grá, κάνει αίσθηση.

Και όχι μόνο πήγε, μα έπειτα επισκέφθηκε και τον frontman τους Heljarmadr (ο οποίος πρόσφατα έδωσε και συνέντευξη στο site μας, στον Γιάννη Καγκελάρη -δες εδώ) στα καμαρίνια, έβγαλε φωτό και την πόσταρε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook!

Το γεγονός βέβαια ότι τον ανέφερε ως «τραγουδιστή των Dark Funeral» μάλλον δεν κάνει τον Μπίγαλη fan των Grá, και πάλι όμως ήταν πολύ πιο ενημερωμένος από πολλούς μουσικόφιλους.

Αφήστε που έκανε και την αποκάλυψη ότι οι Dark Funeral θα βρίσκονται τον Δεκέμβρη στη χώρα μας για συναυλίες, στα πλαίσια της προώθησης του φρέσκου τους άλμπουμ Where Shadows Forever Reign, γεγονός που φημολογείτο, μα μέχρι τώρα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.

{youtube}r6s5GP83xxM{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured