Αναστασία Τουρούτογλου

Η Δέσποινα Βανδή, η οποία θα ξεκινούσε σήμερα εμφανίσεις στην Αθήνα με τον Παντελή Παντελίδη, τα είπε όλα χωρίς λέξεις: απλά με το μαύρο φόντο που τοποθέτησε στην προσωπική της ιστοσελίδα στο Facebook.

Ο Βασίλης Καρράς και ο Γιώργος Μαζωνάκης, με τους οποίους και είχε δουλέψει στο παρελθόν και τους οποίους είχε πάει να δει πριν λίγες μέρες με την παρέα του στο Έναστρον, ακύρωσαν τη σημερινή και την αυριανή τους εμφάνιση σε ένδειξη πένθους. Μιλώντας εν συντομία στο Star Channel, μάλιστα, ο Καρράς εμφανίστηκε συντριμμένος: «αφήστε με, έχασα τον γιο μου, το παιδί μου», είπε.

«Δεν έχω πραγματικά καμία όρεξη να κάνω οτιδήποτε σήμερα...», σχολίασε η Έλενα Παπαρίζου, «είναι τόσο άδικο και αδιανόητο αυτό που συνέβη». Η Νατάσσα Θεοδωρίδου δεν έκανε δηλώσεις, όμως η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως την πήραν τα κλάματα στο τηλέφωνο όταν έμαθε την είδηση, την ώρα που μίλαγε με κοινό τους συνεργάτη.

Ο Γιώργος Νταλάρας μίλησε για «ένα παιδί εντελώς αυτοδημιούργητο, που στηρίχτηκε μόνο στις δικές του δυνάμεις και στον κόσμο». «Νομίζω ότι είναι ψέματα, δεν θέλω να το πιστέψω», έγραψε ο Λευτέρης Πανταζής, «Πόντιέ μου θα είσαι πάντα στην ψυχή μας και στις καρδιές μας και τα τραγούδια σου θα μας συντροφεύουν πάντα».

Αύριο ωστόσο θα δούμε και τις αντιδράσεις των απλών ανθρώπων που ταυτίστηκαν με τον Παντελίδη και αγάπησαν τα τραγούδια του, στην κηδεία του, που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα γίνει στη Νέα Ιωνία.

Τον δικό μας αποχαιρετισμό, τον αναθέτουμε στο Streaming Stories του Νίκου Σβέρκου, που είχε γράψει ήδη από τον Νοέμβριο του 2012 για την αυθεντικότητα του Παντελή Παντελίδη.

Μπορείτε να βρείτε το πλήρες κείμενο της στήλης πατώντας εδώ.

{youtube}bgLUTpAuOJk{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured