Δελτίο Τύπου

Τη Δευτέρα 22/02/2016 στην εβδομαδιαία εκπομπή της Ναστάζιας και του Γρηγόρη θα δώσουν το παρών οι Big Nose Attack.

Το ντουέτο από το Άγιο Δημήτριο ή Μπραχάμι όπως τους αρέσει να το αποκαλούν οι ίδιοι, σε μια αποκλειστική συνέντευξη που θα είναι η πρώτη μετά από την πρόσφατη live παρουσίαση του νέου τους δίσκου με τίτλο “69” στο Gagarin 205. Το “69” είναι ο τρίτος δίσκος της μπάντας και αντικειμενικά πολύ πιο κοντά στο live feeling τους!
 
Ηχογραφήθηκε την άνοιξη του 2015 στο Top  Floor  Studio στην Αθήνα σε παραγωγή του Πάνου Τσεκούρα και mastering του Στέλιου Εφεντάκη.
 
Όπως λένε οι ίδιοι για τον δίσκο:
“Τέλη 60΄s. Μια ερωτική σκηνή σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου..Σπασμένες χορδές -και καρδιές- στον εθιστικό νέο δίσκο των Big Nose Attack,που σε κάνει να χαμογελάς όπως το πνεύμα του Χέντριξ στο άκουσμα του και σε δευτερόλεπτα βρίσκεσαι στα γόνατα ουρλιάζοντας για αγάπη όπως ο Howling Wolf. Ένας ύμνος στα διαβολεμένα πλάσματα που καλωσορίζεις και ταυτόχρονα απεχθάνεσαι,τις γυναίκες.
Ζητάς κι άλλο, αγκομαχάς, λαχανιάζεις, σε έναν αγώνα δυνάμεων που πάντα βρίσκεσαι χαμένος ή γυμνός. Ένα γκρουβάρισμα για την αχόρταγη φύση του ανθρώπου που δεν ακούει όταν του λενε ότι η φωτιά καίει αλλά θέλει να νιώσει το καψάλισμα στο πετσί του για να συνεχίσει δριμύτερος. Ένα μανιχαϊστικό παιχνίδι που σου ρουφάει με κ****α τα σωματικά υγρά καθώς σε κοιτά στα μάτια.
Γερές δόσεις πάθους ,σε μια προσπάθεια εύρεσης της ισορροπίας μέσω της σύγκρουσης, που αντί για θάνατο οδηγούν σε μια μακάρια μαστούρα. Ξέρεις τι λένε, για το 69. Παίρνεις ο,τι δίνεις. Δεν ξέρω τι έδωσες αλλά αξίζεις ένα τέτοιο οργασμό!"

Περισσότερες, αντίστοιχες ή μη, απόψεις θα συζητηθούν στην εκπομπή της Ναστάζια Μουγκογιάννη και Γρηγόρη Λυκογιάννη τη Δευτέρα 22/02, 18:00 - 20:00 στοwww.avopolisradio.gr

bna ts.jpg

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured