Αναστασία Τουρούτογλου

 

Ο Γιώργος Μαργαρίτης, τον οποίον έχουμε φιλοξενήσει και παλιότερα στο Avopolis (βλέπε τη συνέντευξη της Κατερίνας Τέλιου, εδώ), είναι καλλιτέχνης που μας αρέσει, κόντρα στα κολλήματα πολλών της «έντεχνης» όχθης: αγαπάμε τη φωνή του, τον τρόπο του να τα λέει, πολλά από τα τραγούδια του, μα και την αυθεντική του στάση. Όταν έχει κάτι να πει, το λέει. Χωρίς διπλωματίες, χωρίς να το βουτάει πρώτα στο Σουπλίν.

Έτσι, όταν ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη της τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ "Πρωινό" για το τι λέει εκείνος για τα gay ζευγάρια που επιθυμούν να μεγαλώνουν παιδιά, τα είπε και πάλι όπως τα σκέφτεται, σοκάροντας μάλιστα αρκετούς.

Ενώ στην αρχή φάνηκε σκεφτικός και αναφώνησε «πώς θα τα κάνουν αυτά τα πράγματα μωρέ;», στη συνέχεια είπε το δικό του ΝΑΙ στην υιοθεσία παιδιών από gay ζευγάρια: «Υπάρχουν τόσα παιδιά που είναι μόνα τους, μακάρι να μπορούν να τα πάρουν, να τα μεγαλώσουν και να τα κάνουν δικά τους».

Αλλά και όταν ρωτήθηκε για τον γάμο των ομοφυλόφιλων, είχε πάλι σαφή άποψη: «Τι παντρειά είναι τώρα αυτή; Δεν ξέρω... Άμα το βλέπουν αυτοί ότι πρέπει να γίνει, να γίνει. Εγώ περισσεύω».

{youtube}6yD2rWogfXM{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured