Αναστασία Τουρούτογλου

 

Ενόψει της κοινής του εμφάνισης με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στη Θεσσαλονίκη, ο Χρήστος Θηβαίος βγήκε τηλεφωνικά τη Δευτέρα το βράδυ στην εκπομπή της Δέσποινας Αυγερίδου «Αφιερωμένο», στον ραδιοσταθμό FM100. Όποιος όμως περίμενε μια κανονική συνέντευξη, θα βρισκόταν σύντομα προ εκπλήξεων. 

Παρότι η κουβέντα άρχισε κανονικά, σύντομα πήρε μια αναπάντεχη τροπή όταν ο Χρήστος Θηβαίος άρχισε να επιτίθεται στην Αυγερίδου με πρωτοφανή για τα δικά μας ραδιοφωνικά στάνταρ αγένεια, λέγοντάς της ας πούμε χαρακτηριστικά πως το να δουλεύει στο ραδιόφωνο «δεν είναι παραγωγικό» και, μιας και διαθέτει πτυχίο Χημείας –όπως του αποκάλυψε εκείνη– θα ήταν καλύτερα ίσως αν πήγαινε να δουλέψει στα λιπάσματα το πρωί και μετά να ασχολιόταν με το ραδιόφωνο. «Δεν μας χρειάζονται ραδιοφωνικοί παραγωγοί κυρία μου, μας χρειάζονται άνθρωποι οι οποίοι δουλεύουν», της είπε κατά λέξη, τονίζοντάς της στη συνέχεια πως δεν είναι καλή δημοσιογράφος.

Παρακάτω η μπάλα πήρε και την κοινωνία, όταν ο Θηβαίος είπε πως δουλειές υπάρχουν άπειρες στην Ελλάδα, αλλά το όνειρο του Νεοέλληνα είναι να πάρει σύνταξη στα 40 ή να κάθεται σπίτι του να πίνει φραπέ και να τον πληρώνει το δημόσιο. Δήλωσε μάλιστα πως ο ίδιος μπορεί να ζήσει την πενταμελή του οικογένεια «με 15 ευρώ τη μέρα», ενώ δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να δουλέψει ως σερβιτόρος ή να βγάλει ένα καπέλο στη μέση του δρόμου, δίνοντας παράσταση για τους περαστικούς.

Το ηχητικό ακολουθεί αμέσως παρακάτω, για όποιον θέλει, από εκεί και πέρα, να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

{youtube}Kg67qQYZoQA{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured