Αναστασία Τουρούτογλου

 

Περίπου 10 χρόνια πέρασαν απ' όταν η Καλομοίρα Σαράντη κέρδισε το Fame Story 2 του ANT1, γενόμενη αγαπητή στο πανελλήνιο. Έκτοτε την είδαμε να αφήνει τη Νέα Υόρκη για την Αθήνα, να λανσάρει μια σόλο καριέρα και να γίνεται μια εγχώρια ποπ σταρ με τα όλα της: την είδαμε να βγαίνει επεισοδιακά από μια τούρτα στο Ηρώδειο για χατίρι του Διονύση Σαββόπουλου (2004), συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο κυριακάτικο σόου του MEGA Πιο Πολύ Την Κυριακή (2006/2007), αλλά και εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Eurovision 2008 όπου κατέλαβε την 3η θέση με το "Secret Combination".

Έκτοτε ωστόσο τα πράγματα πήραν την κάτω βόλτα για την Καλομοίρα, η οποία διέκοψε για λίγο την καριέρα της στο τραγούδι, ξαναγύρισε στην Αμερική, παντρεύτηκε, απόκτησε 2 παιδιά και επέστρεψε τελικά στη μουσική, χωρίς όμως να καταφέρει να ξανακάνει κάποια σημαντική επιτυχία.

Το κλίμα αυτό προσπαθεί λοιπόν να αντιστρέψει φέτος, και το πρώτο δείγμα γραφής είναι ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι σε καλοκαιρινούς ρυθμούς, που εγκαινιάζει τη συνεργασία της με το team της Panik Records. Το "This Is Summer" γράφτηκε από τους Slick Beats και αναμένεται να περιέχεται στο επερχόμενο 5ο της άλμπουμ. Η ίδια το παρουσίασε ήδη ζωντανά στα φετινά MAD Video Music Awards, στα οποία εμφανίστηκε μαζί με τους KINGS και τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο.

Καλομοίρα, συμπαθής μας είσαι, αλλά η γνώμη μας είναι πως δεν θα καταφέρεις και τίποτα σπουδαίο με τραγούδια από τα οποία λείπει «αυτό το κάτι» που έβαζες σε παλιότερες επιτυχίες σου, όπως π.χ. το "Εγώ Είμαι Η Καλομοίρα". 

{youtube}XJmaMQrLcnI{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured