Δελτίο Τύπου

15evropaikiimage006


Τι είναι για σένα η μουσική;

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της μουσικής γιορτάζει τα 15 της χρόνια και σας καλεί να απαντήσετε με όποιο τρόπο ο καθένας θέλει:

Σου αρέσει να γράφεις; Στείλε μας δυο λόγια στο  twitter: @EMD_Greece #tieinaimousiki

 

Είσαι τύπος της εικόνας; Στείλε μας το βίντεο σου στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ζεις με την μουσική; Ένωσε δημιουργικά την δύναμη σου και δήλωσε συμμετοχή στο www.europeanmusicday.gr και στο  http://matchathens.onesolstice.com (Δηλώσεις συμμετοχής από 02 Μαΐου έως 26 Μαΐου)

 

Δήλωσε συμμετοχή μέσω της διαδραστικής πλατφόρμας Match Athens

Το Match Athens δημιουργήθηκε με σκοπό την διεύρυνση του καλλιτεχνικού πλαισίου συμμετοχής και την ευκολότερη πρόσβαση προς οποιονδήποτε μουσικόφιλο ενδιαφέρεται να δηλώσει συμμετοχή ή να δημιουργήσει μια εκδήλωση – είτε και τα δύο μαζί!

Στόχος του Match Athens είναι να δοθεί δυνατότητα απευθείας σύνδεσης και δικτύωσης μεταξύ καλλιτεχνών και διοργανωτών, επιτρέποντας τους να αναπτύξουν συνεργασίες και να παρουσιάσουν από κοινού συναυλίες και εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής (ΕΓΜ).

Η εφαρμογή λειτουργεί φέτος μόνο στη διοργάνωση της ΕΓΜ Αθηνών, και διαμορφώθηκε σε συνεργασία με τους προγραμματιστές της ιστοσελίδας του παγκοσμίου δικτύου one solstice (ένα ηλιοστάσιο).

Στην ουσία, με μια εγγραφή στο Match Athens (http://matchathens.onesolstice.com), καλλιτέχνες και διοργανωτές μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους αλλά και να διαμορφώσουν το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της πόλης αναζητώντας απευθείας συνεργάτες ή καλλιτέχνες ή ακόμη και τα δυο! Έξαλλου, η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής ανήκει σε όλους και θα διαμορφώνεται από όλους.

Το κάλεσμα απευθύνεται σε:

1. Ερασιτέχνες και επαγγελματίες καλλιτέχνες κ.α.:

Ερμηνευτές, σολίστες, συγκροτήματα, χορωδίες ή μουσικά σύνολα που θα ήθελαν να παρουσιάσουν, να ερμηνεύσουν ή να προγραμματίσουν τη μουσική τους εκδήλωση ή συναυλία, ζωντανά, στo πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής 2014.

2. Διοργανωτές:

Ιδιώτες, πολιτιστικά και καλλιτεχνικά σωματεία, ιδρύματα, μουσικές ακαδημίες ή σχολές, που θα ήθελαν να συνεργαστούν για την διοργάνωση εκδήλωσης ή ακόμα και παράλληλης δράσης είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής της  Αθήνας.

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής είναι εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι!

Η Ομάδα της Μ.Ε.Σ.Ο.

Περισσότερες πληροφορίες στο : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured