Δελτίο Τύπου

Rich_Mix_poster_small

Το Σάββατο 17 Μαΐου, η Κρίστη Στασινοπούλου και ο Στάθης Καλυβιώτης θα δώσουν συναυλία στο Rich Mix του Λονδίνου, στα πλαίσια της εκδήλωσης για τα 25 χρόνια της δισκογραφικής εταιρίας Riverboat records – World Music Network UK, που κυκλοφόρησε τον τελευταίο τους δίσκο Greekadelia, δίσκο που ανέβηκε και έμεινε για δυο συνεχείς μήνες, στην 1η θέση των επίσημων charts του συνασπισμού των Ευρωπαϊκών ραδιοφώνων της EBU (World Music Charts Europe).   

Μαζί τους θα εμφανιστούν δυο ακόμα ονόματα της world music σκηνής, η Ινδή βιολονίστρια Jyotsna Srikanth, και οι Krar Collective από την Αιθιοπία.

Χάρη στην επιτυχία των δίσκων των τριών αυτών «top records Riverboat bands», η συγκεκριμένη δισκογραφική βραβεύτηκε στο τελευταίο womex, με το Best Label of the Year Award, δηλαδή το βραβείο για την καλύτερη ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία της χρονιάς.

BBC 3, late night live session, Roger Short

Παρασκευή 16 Μαίου, 23:00 – 01:00

Την προηγούμενη μέρα, Παρασκευή 16 Μαΐου, στις 23:00 μμ έως 01:00, η Στασινοπούλου και ο Καλυβιώτης θα παίξουν ζωντανά στο στούντιο και θα δώσουν συνέντευξη, στο δίωρο late night live session του γνωστού παραγωγού του BBC 3, Roger Short.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured