news.team

KILLAHrw5_530_355

Τέσσερις μήνες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα οι γονείς του, Παναγιώτης και Μάγδα, μίλησαν στην κυριακάτικη έκδοση του Έθνους σε εκτενή συνέντευξη.

Σε ερώτηση για το αν το παιδί τους θυσιάστηκε για να γίνουν λίγο καλύτερα τα πράγματα στη χώρα, απάντησαν χαρακτηριστικά ότι :

«(Την Ελλάδα) Την πληγώνουν και την αναγκάζουν να δολοφονεί τα παιδιά της. Η χώρα αυτή έχει ανάγκη από νεκρούς ήρωες. Δεν τους θέλει ζωντανούς. Δεν μας ενδιαφέρει αν κάποιοι πιστεύουν ότι ο Παύλος είναι ήρωας. Θα μπορούσαν να είχαν αφήσει τον Παύλο να ζήσει και να δημιουργήσει γι’ αυτή τη χώρα. Ήρωες της καθημερινότητας είναι ο καθένας από μας».

Μεταξύ άλλων επίσης είπαν ότι «Όλα αλλάξανε. Τα πράγματα έχασαν την ουσία τους. Αλλάξανε τα χρώματα. Δεν μεταφέρεται αυτό το συναίσθημα που νοιώθουμε. Όταν σου παίρνουν μ’ αυτό τον βίαιο τρόπο το σημαντικότερο κομμάτι σου, δεν σου απομένει τίποτα. Απλά, πρέπει να συνεχίσουμε να ζούμε. Αλλά πως το κάνεις αυτό; Απλά αναπνέεις. Μόνο αυτό μπορούμε να κάνουμε. Κάνεις τα καθημερινά, αλλά δεν έχει ουσία τίποτα πια στη ζωή σου...».

Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured