oneiropagida1

Τη λίστα με τα αγαπημένα τους άλμπουμ για το 2013 δίνουν οι Ονειροπαγίδα στο νέο SONIK by Avopolis.gr που κυκλοφορεί, με τα καλύτερα της χρονιάς που πέρασε. Διαβάστε το σχόλιό τους για το άλμπουμ:

"Κάποιοι λένε πως το άλμπουμ πέθανε. Ίσως έχουν δίκιο. Οι περισσότεροι πια αγοράζουν τραγούδια. Μετά σκαρώνουν playlists στο Spotify και αλλού και τις ακούν στο κινητό ή στο mp3 player. Έτσι λένε οι στατιστικές. Έχει πλάκα όμως. Ενώ μάλλον έτσι είναι τα πράγματα, οι περισσότερες μπάντες (όπως και εμείς) επιμένουν να κυκλοφορούν άλμπουμ. Τρελοί;"

Με δύο διαφορετικά εξώφυλλα, η ετήσια έκδοση του SONIK και του Avopolis.gr περιλαμβάνει ό,τι συνέβη εντός κι εκτός συνόρων (συναυλιακά, δισκογραφικά και όχι μόνο), τα καλύτερα άλμπουμ στην Ελλάδα και διεθνώς, τα καλύτερα κομμάτια ανά είδος μουσικής, τα άρθρα γνώμης/σχόλια των συντακτών των μεγαλύτερων μουσικών site για τις εξελίξεις στη μουσική και τη μουσική βιομηχανία, αλλά και αποκλειστικές λίστες από έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, μαζί με τα σχόλιά τους για τη χρονιά που πέρασε.

sonik2013b

Συμμετέχουν με αποκλειστικά κείμενα:

ΜΟΥΣΙΚΑ PORTAL
Avopolis.gr / Rocking.gr / Mic.gr / Mixgrill.gr / E-tetradio.gr κ.α.

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ
Tindersticks, Morcheeba, Clutch, Julia Holter, Lanterns on the Lake, Mahakala, Φοίβος Δεληβοριάς, Φίλιππος Πλιάτσικας, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Κόρε. Ύδρο., Μαρία Λατσίνου, Ονειροπαγίδα, Onirama, Idra Kayne, Playground Theory, Tango With Lions, Fantastikoi Hxoi, Μητέρα Φάλαινα Τυφλή, Jane Doe, Afformance κ.α.

sonik2013

Η ειδική έκδοση κυκλοφορεί παράλληλα με το τεύχος του Lou Reed για δύο μήνες, μέχρι και το Φεβρουάριο του 2014 και κοστίζει 5,90 ευρώ.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured