gggrloi00

Οι Kadebostany και οι Theodore,Paul et Gabriel σε δύο καταπληκτικές δουλειές. Γνωρίστε τους.

THEODORE , PAUL & GABRIEL
“Please Her, Please Him “

Ένα ολοκαίνουριο project . Τρία κορίτσια. Η Theodore, η Paul και η Gabriel. Ένας ανδρόγυνος δυναμισμός που ξεκινάει από τη ρίζα της indierock ,φανερώνοντας μία pop διάθεση που όπως όλα δείχνουν θα κερδίσει από το πιο mainstream μέχρι και το πιο εναλλακτικο κοινό.

Έχοντας ως βάση την καρδιά του Παρισιού, μία οικονομική αναλύτρια ,μία νεαρή ηθοποιός και μία κινηματογραφίστρια μαζεύτηκαν για να συνθέσουν μία από τις πιο ελκυστικές και παράλληλα ρέτρο μουσικές παρουσίες των τελευταίων χρόνων.

H Pauline Thomson με την αγαπημένη της Gibson, η TheodoraDelilez  και η Gabriel Clemence με την τόσο αισθαντική αλλά και σκληρή χροιά της  ,έρχονται να παρουσιάσουν το νέο τους ολοκληρωμένο album με τίτλο "Please Her, Please Him " . Και το πιο ενδιαφέρον είναι πως η δουλειά τους θα κυκλοφορήσει από την "MahayanaRecords", την ίδια εταιρία που την προηγούμενη σαιζόν παρουσίασε την ανερχόμενη Sma Rag Da και φυσικά την μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία "Walking With A ghost " και τους National Fanfareof Kadebostany .

Μία συλλογή τραγουδιών που φέρνουν στο νου τόσες πολλές αναφορές, αλλά και συγχρόνως μία συγγραφική ελευθερία που ξεκινάει από την dreampop και καταλήγει σε μία τόσο στέρεη, όσο συγκινητική και αληθινή προσέγγιση της retro διάθεσης των Theodore , Paul & Gabriel. Η γυναικεία κομψότητα ,συναντά την αγαρμποσύνη της εφηβείας και δημιουργεί ένα πρωτοφανές μουσικό αποτέλεσμα.

Ένα τραγούδι για κάποιο φίλο, για έναν οδηγό ταξί και για κάποιες μυστικές μελωδίες, από αυτές που θα αποτελέσουν τη βάση της μπάντας για την εδραίωσή τους στο μουσικό στερέωμα.

mpostanihi

Kadebostany
“Pop Collection”

Όλα ξεκίνησαν με μία ολοκληρωμένη συλλογή κομματιών η οποία έφερε τον τίτλο "Songs from Kadebostany " και ουσιαστικά έθεσε τους National Fanfare of Kadebostany στο προσκήνιο της Pop αυτοκρατορίας. Μια προσωπική μουσική ταυτότητα εμπλουτισμένη με electro στοιχεία , συνδυασμένα πάντα με την ανατολίτικη μελωδικότητα τoυ ακορντεόν και το εμβατηριακού χαρακτήρα παίξιμο των πνευστών. Όλα αυτά , δοσμένα με έναν άκρως ιδιαίτερο και χαρακτηριστικό τρόπο.

Ένας φανταστικός κόσμος πλασμένος από τον Ελβετό παραγωγόKadebostan. Μια παραγωγή αποτελούμενη από τους πιο σημαντικούς μουσικούς της αυτοκρατορίας του, με οδηγούς τους RationalDiet και την αινιγματική ντίβα Amina , η οποία ξεκίνησε από την "Δημοκρατία της Kadebostany" και έκανε το γύρο του κόσμου,θέτοντας ως σταθμούς συναυλιακούς χώρους παγκοσμίου φήμης, και στη συνέχεια μεγάλα φεστιβάλ, όπως το  Montreux Jazz Festival, το Mutek στο Μεξικό, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου κ.α . Κάπου ανάμεσα στο ταξίδι τους υπήρξε και μία στάση στη δική μας χώρα, με δύο από τις πιο επιτυχημένες τους εμφανίσεις στον πολυχώροGazarte.

Λίγο καιρό μετά απ'όλα αυτά, έχοντας κατακτήσει μια σημαντικότατη θέση στο μουσικό προσκήνιο με την τεράστια επιτυχία " WalkingWith α Ghost " να αποτελεί για τους περισσότερους από εμάς soundtrack του φετινού χειμώνα και το ελληνικό iTunes να τους φιλοξενεί στο top10 του για αρκετές εβδομάδες, οι Kadebostany ετοίμασαν τον νέο τους δίσκο. O τίτλος αυτού "PopCollection" και αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα από την ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία "MahayanaRecords" , η οποία έχει ήδη δώσει το στίγμα της στο ελληνικό μουσικό στερέωμα και συνεχίζει με νέες κυκλοφορίες στα Προσεχώς.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured