Δελτίο Τύπου

 procrast

Το όνομα του συγκροτήματος προέρχεται από μια Καυκάσια φυλή του Βορρά της οποίας η φήμη προφανώς έφτασε μέχρι το κατώφλι της Αθήνας, αποτελώντας μία από τις πολλές ‘έθνικ’ επιρροές της μπάντας.
Η μουσική τους είναι γεμάτη με νεοψυχεδελικά σχέδια, και φυσικά παραδοσιακές μελωδίες από διάφορα μέρη της Ασίας και της Βόρειας Αφρικής. Στις κυριότερες μουσικές επιρροές που χαρακτηρίζουν τη μπάντα περιλαμβάνονται η γερμανική kraut rock σκηνή των 70s, οι surf/garage σκηνές (τόσο οι μοντέρνες αλλά και οι παλιότερες) και η παραδοσιακή/σύγχρονη μεσογειακή μουσική.
Το 2011, οι Circassian κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ομότιτλο EP το οποίο δεν έκανε μεγάλο θόρυβο, αλλά παραμένει στην καρδιά του συγκροτήματος ως το παραμελημένο τους παιδί.
Τώρα κυκλοφορούν το δεύτερο τους EP με τον τίτλο Procrastinational με την υποστήριξη της Spinalonga Records. Μπορείτε να το κατεβάσετε ελεύθερα από το bancamp . Στις αρχές του 2013 οι Circassian θα μπουν στο στούντιο για να ηχογραφήσουν την πρώτη τους full length κυκλοφορία.

http://www.facebook.com/pages/Circassian/199199250098036
http://circassian.bandcamp.com/
www.spinalonga.net

{youtube}7lwDloQy91E{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured