Νέα κυκλοφορία με νεώτερο και παλαιότερο υλικό από τη Γενιά του Χάους + dvd

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου

geniatouchaousvs1

Τον Απρίλιο του 2009, οι "Γενιά του Χάους" ανέβηκαν στη σκηνή του club "Gagarin 205" για δύο εμφανίσεις, στα πλαίσια των 20 χρόνων από την διάλυσή τους το 1989. Μέσα σε μια έντονα συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα η μπάντα έπαιξε 1 1/2 ώρα προσφέροντας στο κοινό της 29 τραγούδια, καλύπτοντας έτσι την επίσημη δισκογραφία της, διανθισμένη με ακυκλοφόρητα κομμάτια και νέες συνθέσεις που δουλεύτηκαν ειδικά για αυτές τις βραδιές.

Οι εταιρίες B-otherside, Labyrinth of Thoughts και Wipe Out, συνεργάστηκαν και κυκλοφορούν από κοινού ένα μονό βινύλιο που περιέχει 12 + 5 ακυκλοφόρητα από τα κομμάτια του live, συνολικής διάρκειας 55 λεπτών, με ειδικό για την κυκλοφορία mastering. Τα πρώτα 600 αντίτυπα, εκ των οποίων τα 200 θα είναι σε διαφανές βινύλιο και τα υπόλοιπα σε μαύρο, θα περιέχουν το dvd ολόκληρης της συναυλίας, δώρο από την μπάντα στους φίλους της.

Ημερομηνία κυκλοφορίας : 16/10/12

www.b-otherside.gr / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.labyrinthofthoughts.gr / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.wipeout.gr / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο frontman αφήνει τη μπάντα του για «προσωπικούς λόγους».

Δείτε το μονόωρο σετ διασκευών του frontman των Wilco από την καραντίνα.

Μετά τους Queen και ο sir Elton αποκτά το δικό του βρετανικό νόμισμα.

Top