Δελτίο Τύπου

TheDrugstoreLogoHighRes

Την Πέμπτη 5 Ιουλίου ανταλλάσουμε βιβλία, cd, ρούχα, dvd και ό,τι άλλο θέλουμε και κάνουμε party στο Drugstore, στο νέο στέκι των Εξαρχείων.
Με πνεύμα αλληλεγγύης, όπως ορίζει η εποχή, από Δευτέρα έως Τετάρτη φέρνουμε στο Drugstore πράγματα που δε χρειαζόμαστε άλλο, πράγματα που αγαπάμε και μας έδωσαν χαρά και θέλουμε να τα ανταλλάξουμε. Όσοι φέρουν αντικείμενα θα έχουν δικαίωμα να πάρουν αντίστοιχο αριθμό αντικειμένων.
Η ανταλλαγή θα λάβει χώρα την Πέμπτη 5 Ιουλίου από τις 19:00 έως τις 22:00 και θα ακολουθήσει πάρτυ με special dj set από τον Gabriel από τους Vibratore Bizarro.
Δε θα λείψουν και τα δώρα… Βιβλία από τις εκδόσεις «Οδός Πανός», “Life”, η αυτοβιογραφία του Κιθ Ρίτσαρντς από τη σειρά Laternative και τις εκδόσεις Το Ροδάκιο, χειροποίητα t-shirt A2L , χειροποίητα κοσμήματα, αναμνηστικά από την ταινία Hugo από την UIP, dvd από την Odeon και cd από την Universal Music θα κληρωθούν για όσους συμμετάσχουν στην ανταλλαγή.
 
Let’s share party @ Drugstore
Πέμπτη 5 Ιουλίου19:00-22:00 Ανταλλαγή
To πάρτυ ξεκινά στις 23:00
DJ Set Gabriel από τους Vibratore Bizarro
THE DRUGSTOREΑραχώβης 10 & Ιπποκράτους 69, Παρυφές Εξαρχείων, τηλ.: 211-4015779
Cheaper Than Staying Home-Η πιο φτηνή και «καθαρή» μπάρα της Αθήνας-Τώρα ανοιχτα 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.
www.drugstoreathens.com, www.facebook.com/athensdrugstore

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured