Δελτίο Τύπου

New_Zero_God456


Μετά την φετινή συμμετοχή του τραγουδιστή τους, Μιχάλη Πούγουνα, στη διασκευή του τραγουδιού του David Bowie “Everyone says hi” με σκοπό να μαζευτούν λεφτα για το Sophie Lancaster Foundation, οι New Zero God κάνουν κάτι καινούργιο.
 
Το συγκρότημα βρίσκεται στο στούντιο διασκευάζοντας το τραγούδι των Nexus, “Second Chance” σε συνεργασία με ξένους μουσικούς, με σκοπό να μαζευτούν λεφτά για ένα ορφανοτροφείο στη Ινδία.
 
Τα μουσικά τους μέρη μέχρι τώρα έχουν ηχογραφήσει ο Will Crewdson (κιθαρίστας τα τελευταία χρόνια του Adam Ant και της Johnette Napolitano –τραγουδίστριας των Concrete Blonde- του Bryan Ferry, των Rachel Stamp, Celine Dion, Tom Jones κ.α.)
Ο μπασσίστας Chris Tuke (των Βρετανών Berlin Black και Luxury Stranger) καθώς και ο τραγουδιστής των νοτιοαφρικάνων Ankst και παραγωγός, Raymond John Ross.
 
Ενας μεγάλος αριθμός μουσικών ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των New Zero God και αναμένονται ακόμα να λάβουν μέρος.
Περισσότερα νέα, θα ανακοινωθούν σύντομα.
 
Στις 14 Οκτωβρίου αναμένεται η κυκλοφορία της Γερμανικής συλλογής “Gothic Visions” οπου εκτός από την συμμετοχή των New Zero God, συμπεριλαμβάνονται ο Wayne Hussey, οι Lacrimosa,  οι Ikon, οι Descendants of Cain και πολλοί άλλοι.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured