news.team

«Το ότι υπήρξε ιδρυτικό μέλος και ντράμερ των Φατμέ είναι πια μόνο μια υπόμνηση στο βιογραφικό του Οδυσσέα Τσάκαλου. Oχι γιατί έχουν «παραγραφεί» οι μεγάλες επιτυχίες τους, αλλά γιατί από τη δεκαετία του ’80, ο Οδυσσέας Τσάκαλος έχει προχωρήσει πολύ· μέσα από τις μετέπειτα συνεργασίες του με τον παιδικό του φίλο Νίκο Πορτοκάλογλου και άλλους καλλιτέχνες, και μέσα από τις προσωπικές του δουλειές.
Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε νέο άλμπουμ. «Εσύ που δεν μιλάς» είναι ο τίτλος, και, ναι, μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά είναι η πιο ώριμη γραφή του. Δεν πρόκειται για έναν κύκλο τραγουδιών ενιαίου ύφους και αισθητικής, αλλά για οκτώ τραγούδια με ξεχωριστό χαρακτήρα το καθένα, λαϊκά, λαϊκότροπα, ηλεκτρικά, μπαλάντες, που αν έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό, αυτό είναι η λαϊκή, γήινη ερμηνεία του Οδυσσέα Τσάκαλου και ο ψαγμένος στίχος. Μια ολοκληρωμένη πρόταση από έναν μουσικό που ξύνει κάτω από την επιφάνεια και παιδεύει τη μουσική, τον στίχο, την ερμηνεία».
Γιούλη Επτακοίλη, Καθημερινή
Πρόσφατα ο Οδυσσέας Τσάκαλος, μετά από μια μακρόχρονη δισκογραφική απουσία, κυκλοφόρησε τον νέο του δίσκο, με τίτλο ‘Εσύ Που Δε Μιλάς’. Εξ αυτού ορμώμενος αποφάσισε να καταλάβει τον Σταυρού του Νότου την Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου για μια μοναδική συναυλία!

Για περισσότερο από δύο ώρες ο ίδιος και οι εκλεκτοί καλεσμένοι του θα γεμίσουν την κεντρική σκηνή του ‘Σταυρού’ με καθαρόαιμη μουσική ενέργεια σε ένα πρόγραμμα που χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος, θα γίνει η ζωντανή παρουσίαση του δίσκου, ενώ στο δεύτερο θα ακουστούν τραγούδια από όλη την δισκογραφία του καθώς και μερικές επιλεγμένες διασκευές αγαπημένων του κομματιών μαζί με τους Ορφέα Περίδη, Νίκο Ζιώγαλα, η Ευτυχία Μητρίτσα και Στάθη Δρογώση.

Αν θέλετε να καθίσετε μπροστά-μπροστά (πρώτο τραπέζι πίστα που λέμε) αρκεί να πάτε λίγο νωρίτερα για να προλάβετε θέση ή να επικοινωνήσετε με τον Σταυρό του Νότου στο 210-9226975.

Σταυρός του Νότου: Φραντζή & Θαρύπου 35-37,   Νέος Κόσμος, τηλέφωνα κρατήσεων 210-9226975- www.stn.gr

 ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΤΣΑΚΑΛΟΣ
«Εσύ Που Δε Μιλάς»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2010

Φιλική συμμετοχή: Νίκος Ζιώγαλας, Στάθης Δρογώσης, Ευτυχία Μητρίτσα

Ώρα έναρξης: 9.30 το βράδυ
Είσοδος: €15 με ποτό

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured