news.team

Οι New Zero God σχηματίστηκαν τον Μάρτιο του 2006, από πρώην μέλη των “The Flowers Of Romance” και των “Nexus”. Το συγκρότημα αποτελείται από  έμπειρους μουσικούς που δραστηριοποιούνται στην ελληνική μουσική σκηνή και δισκογραφία από τη δεκαετία του ’80.

Το ντεμπούτο άλμπουμ του συγκροτήματος έχει τον τίτλο “Fun Is A Four Letter Word” και περιέχει 12 κιθαριστικά τραγούδια που κινούνται ανά­μεσα στις περιοχές του post punk, του dark wave και του goth χωρίς τελικά να το χαρακτηρίζει ως σύνολο ένα μόνο από τα παραπάνω είδη.

Μέχρι τώρα έχουν εμφανιστεί σε διάφορα club και μουσικές σκηνές εντός και εκτός Αθήνας, ενώ ξεχωριστές ήταν οι εμφανίσεις τους στο 1ο Φεστιβάλ Ερμούπολης και στο Local Delights Festival που έγινε στο Block 33 της Θεσσαλονίκης. Έχουν ανοίξει επίσης συναυλίες των Legendary Pink Dots και των Christian Death.

Mετά την πρόσφατη κυκλοφορία του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, το άλμπουμ έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές από τον μουσικό τύπο και το ραδιόφωνο. Επίσης έχουν γίνει πολλές αναφορές σε διάφορα εγχώρια και διεθνή Blogs και ιστοσελίδες μεγάλης επισκεψιμότητας.
 

Live @ Όνομα του Ρόδου

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου

Πλάτωνος 1, Πλατεία Δαβάκη, Καλλιθέα

είσοδος 10 euro

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured