Ο Νίκος Ξυδάκης συναντά για πρώτη φορά στη σκηνή του Gazarte τον κορυφαίο Αλγερινό πιανίστα και συνθέτη Maurice El Medioni σε μία συναρπαστική μουσική συνομιλία για έξη μονάχα παραστάσεις, από Παρασκευή έως Κυριακή, στις 21-22-23 και 28-29-30 Ιανουαρίου 2011.

 

Μαζί τους στην ερμηνεία η Μάρθα Φριντζήλα και ο Τάσης Χριστογιαννόπουλος

 

Εσεις έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της Κυριακής 23/1 εάν στείλετε το όνομα σας στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι αύριο 21/1 με τον τίτλο «Ξυδάκης/Γκαζάρτε». Σημείωση > Οι προσκλήσεις αυτές συμπεριλαμβάνουν αποκλειστικά την δωρεάν είσοδο στο χώρο του Gazarte χωρίς κάποια θέση, και δεν συμπεριλαμβάνει κάποιο ποτό.

 

Με αφορμή τις αναφορές στη μουσική του Medioni που είχε χρησιμοποιήσει ο Νίκος Ξυδάκης στο έργο «“Rue Lepsius”- Μια μουσική προσωπογραφία του Κ.Π.Καβάφη» που είχε παρουσιαστεί στο πλαίσιο του Ελληνικού Φεστιβάλ το καλοκαίρι του 2009, αλλά και εξαιτίας της καταγωγής του από την Αίγυπτο, ο Νίκος Ξυδάκης συναντά για πρώτη φορά τον Maurice El Medioni σε μία μουσική συνομιλία που θα φανερώσει τις κοινές τους καταβολές και την κοινή μουσική τους αντίληψη.

 

Ένας γοητευτικό κράμα δύο μεγάλων μουσικών πολιτισμών, με οργανικές μουσικές και τραγούδια που εμπεριέχουν τόσο την Ανατολή όσο και τη Δύση, αλλά και με αναφορές σε άλλα είδη μουσικής που έχουν επηρεάσει και τους δύο δημιουργούς, με έμφαση στη jazz.

 

Μαζί τους στην ερμηνεία η «πληθωρική» καλλιτεχνική προσωπικότητα της Μάρθας Φριντζήλα και ο διεθνής βαρύτονος Τάσης Χριστογιαννόπουλος, αλλά και ένα σύνολο εξαιρετικών σολίστ μουσικών, επιλεγμένων ειδικά για  να καλύπτουν με ευχέρεια τη μεγάλη μουσική γκάμα που απαιτεί η συγκεκριμένη μουσική παράσταση:

 

Δημήτρης Μπουζάνης: πιάνο

Μιχάλης Καταχανάς: βιόλα

Δημήτρης Χουντής: σαξόφωνο

Θάνος Μιχαηλίδης: τύμπανα

Κώστας Πατσιώτης: μπάσο

Γιώργος Διαμαντόπουλος: πλήκτρα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤΟ GAZARTE

 

 

 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 & ΣΑΒΒΑΤΟ 22/01/2011  ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22:00

                                              ΚΥΡΙΑΚΗ 23/01/2011   ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 21:00

&

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 & ΣΑΒΒΑΤΟ 29/01/2011  ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22:00

                                              ΚΥΡΙΑΚΗ 30/01/2011   ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 21:00

 

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

 

Α ΖΩΝΗ: 45€, B ΖΩΝΗ: 35€, Γ ΖΩΝΗ: 25€   

15€ (ΟΡΘΙΟΙ)

Σημ. Όλα τα ανωτέρω εισιτήρια είναι αποκλειστικά Εισιτήρια Θεάματος

και δεν συμπεριλαμβάνεται ποτό σε αυτή την τιμή.                                                                             Η κατανάλωση ποτού δεν είναι υποχρεωτική.  

Προπώληση εισιτηρίων: 

                                           www.i-ticket.gr

                                          www.gazarte.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210 34 52 277

 

GAZARTE ΒΟΥΤΑΔΩΝ 32 ΓΚΑZI

 

 

 

 

GAZARTE: Βουτάδων 32, ΓΚΑZI

Πληροφορίες: 210 34 52 277- 210 3460347

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured