Οι 100 πρώτοι που θα προαγοράσουν το εισιτήριο τους θα παραλάβουν το 7" singleBerlin”, την ημέρα της συναυλίας, στο Gagarin 205.

Οι FILM επιστρέφουν στη σκηνή του Gagarin 205 Live Music Space, την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου, και πάλι μαζί με την ξεχωριστή & ιδιαίτερη Εtten (Ελένη Τζαβάρα) στη φωνή, για μια μοναδική κινηματογραφική συναυλία! Η βραδιά θα ανοίξει με το κουαρτέτο της εξαιρετικής Nalyssa Green.

Από τα πιο γνωστά και αγαπητά στο κοινό Ελληνικά συγκροτήματα, οι Film έχουν διαγράψει τη δική τους ξεχωριστή πορεία τα τελευταία χρόνια. Έχουν εκτενώς περιοδεύσει στην Ευρώπη, με εμφανίσεις σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ελβετία, Ισπανία, ενώ προσκλήθηκαν στα φεστιβάλ RocOtocec (Σλοβενία), EuroSonic (Ολλανδία), SPOT (Δανία), Popkomm (Γερμανία) και Iceland Airwaves (Ισλανδία).

Μετά την κυκλοφορία του πιο πρόσφατου album τους, Persona” (Inner Ear, 2009), αποφάσισαν να δοκιμάσουν πιο συστηματικά τις δυνάμεις τους στο εξωτερικό, όπου και πραγματοποίησαν σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων, ενώ συνεργάστηκαν με την Hildur Kristin των Rökkurró στο νέο τους singleHarmur Fuglsins”(video teaser: http://www.vimeo.com/14475782 ), οι στίχοι του οποίου είναι στα Ισλανδικά. Την remix εκδοχή του κομματιού ανέλαβαν οι FM Belfast.

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αισθητική άποψη μιας συναυλίας, οι FILM συνεργάζονται για πρώτη φορά με την σχεδιάστρια & σκηνογράφο En Vit Ekorre (http://www.envitekorre.com/ & http://envitekorre.wordpress.com/  ) και τον επι χρόνια lights director τους Δημήτρη Παπαθανασίου, σε ένα “κινηματογραφικό” live, συνδυάζοντας την αίσθηση της παγωμένης σκιάς των βουνών της Ισλανδίας, που πρόσφατα επισκέφτηκαν για το Iceland Airwaves, με την αντιφατική κόντρα πάγου και φωτιάς μέσα από την μουσική τους και τα ιδιαίτερα close up video projections τους!

Όπως προαναφέραμε, τη συναυλία – η οποία, σημειωτέον, θα κινηματογραφηθεί – θα ανοίξει της Nalyssa Green (quartet).

Οι πόρτες, το βράδυ της 21ης Ιανουαρίου 2011, θα ανοίξουν στις 21:00 και εισιτήρια προπωλούνται, προς 12 ευρώ, στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς, τηλ. 210 3608366) και το www.ticketpro.gr.

Οι 100 πρώτοι που θα προμηθευτούν το εισιτήριό τους θα παραλάβουν (επιδεικνύοντάς το) από το Gagarin 205, το βράδυ της συναυλίας, το συλλεκτικό 7΄΄ “Berlin”.

Τα albums & singles των Film, καθώς και αρκετές από τις υπόλοιπες κυκλοφορίες της Inner Ear (www.inner-ear.gr) θα είναι διαθέσιμα προς πώληση στο χώρο του Gagarin 205.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured