Κυριάκος Μητσοτάκης: "Θα εξαντληθούν όλες οι δυνατότητες που υπάρχουν για τις συναυλίες"

Παραδέχθηκε ότι στο διάγγελμά του υπήρξε πιο επιφυλακτικός και ότι αναζητά λύσεις.

news.team
news.team

Τοποθετούμενος στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διάρκεια της τριτολογίας του, πριν από λίγο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο διεξαγωγής φεστιβάλ και συναυλιών το φετινό καλοκαίρι.

Ο πρωθυπουργός έκανε ειδική μνεία στον πολιτισμό και τις εκδηλώσεις, ίσως και μετά τις πολλές αντιδράσεις που υπήρξαν μετά τα όσα ο ίδιος είπε προχθές. Σημείωσε ότι στο διάγγελμά του υπήρξε πιο επιφυλακτικός και πρόσθεσε ότι θέλει να εξαντληθούν όλες οι δυνατότητες που υπάρχουν καθώς η θερινή περίοδος είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον κόσμο του πολιτισμού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι έχει ζητήσει από τους ειδικούς και τους συνεργάτες του να γίνει ειδική άσκηση για τον τρόπο με τον οποίο θα στηριχθεί ο κλάδος του πολιτισμού βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα, χωρίς να δώσει όμως κάποια περαιτέρω εξήγηση. Από προχθές, πάντως, ένα-ένα τα φεστιβάλ στέλνουν Δελτία Τύπου με τα οποία ανακοινώνουν την ακύρωση των φετινών διοργανώσεων.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ποσό που διεκδικεί σκοπεύει να το κατευθύνει σε πράξεις αλληλεγγύης προς καλλιτέχνες που ...

Η πρόεδρος του συνδέσμου των διοργανωτών μιλάει για τις αβεβαιότητες και τις δυσκολίες του φετινού

FEATURED TODAY

Μαύροι Πάνθηρες, chicanos, ασιάτες, LGBTQ κοινότητα, φόνοι, αντικουλτούρα, μουσική στο Λος Άντζελες της δεκαετίας του '60 αποτελούν τα κινητήρια ...

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, αφού μας πήραν το moshing και

HOT STORIES

Με τη στολή Micrashell θα μπορούμε να μπούμε στο moshpit με ασφάλεια -αφήστε που θα μοιάζουμε με sci-fi ήρωες...

O Dr. Dre δεν θέλει να ξέρετε που είναι και τι κάνει, όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο βρετανικό GQ.

Top
0
Shares