Παρακολουθήστε 2 συναυλίες σε live streaming: Danai Nielsen και Theodore

Ξεχωριστά live που κάνει διαθέσιμα η United We Fly

news.team
news.team
Ενώ η καραντίνα συνεχίζεται, η United We Fly δίνει τις επόμενες ημέρες δωρεάν πρόσβαση σε κάποιες από τις πιο ωραίες συναυλίες των καλλιτεχνών της τα περασμένα χρόνια.

Σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, στις 21.00, θα δείτε και θα ακούσετε την εμφάνιση της Danai Nielsen στο Summer Nostos Festival 2019. Χτίζοντας real time την βάση των τραγουδιών της με την χρήση synthesizers και samples αλλά και φυσικών ήχων και δημιουργώντας μουσικούς διαλόγους μεταξύ ενός θηλυκού και αρσενικού alter ego, παρουσίασε το project και τη μουσική της.
Δείτε τη συναυλία σε live streaming την Μεγάλη Τετάρτη 15/4 στις 21.00 στο YouTube και στο Facebook της Danai Nielsen!

Την Τρίτη του Πάσχα (Τρίτη 21/4), μπορείτε να δείτε την εμφάνιση του Theodore στο Animasyros Closing Ceremony 2017. Αμέσως μετά την τελετή λήξης της δέκατης και επετειακής διοργάνωσης του διεθνούς φεστιβάλ animation, Animasyros το 2017, ο Theodore προσέφερε ένα μοναδικό οπτικοακουστικό θέαμα, απόλυτα προσαρμοσμένο στον χαρακτήρα και την ταυτότητα του φεστιβάλ, στα σκαλιά του Δημαρχείου Ερμούπολης, εναρμονίζοντας με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο τον ατμοσφαιρικό και κινηματογραφικό ήχο με την σκηνοθεσία των φωτιστικών εγκαταστάσεων.
Δείτε τη συναυλία σε live streaming την Τρίτη 21/4 στις 21.00 στο YouTube και στο Facebook του Theodore!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε μεγάλη πανευρωπαϊκή έρευνα, μεγάλο ποσοστό των ερωτηθέντων απάντησε ότι νιώθει άνετα να ...

Το ποσό που διεκδικεί σκοπεύει να το κατευθύνει σε πράξεις αλληλεγγύης προς καλλιτέχνες που ...

FEATURED TODAY

Πριν ακριβώς 15 χρόνια, στις 29 Μαΐου του 2005, το ιστορικό λαιβάδικο της οδού Μάρνη έριξε αυλαία. Επτά άνθρωποι που το έζησαν, ο καθένας με το δικό του

Στο νέο του Diggin' ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει δυνατά το ομώνυμο ντεμπούτο των MadMadMad, που γεννήθηκαν από τα σπλάχνα των Ill Considered και νιώθει ...

HOT STORIES

Ο κιθαρίστας της μπάντας έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο.

Ο Wayne Coyne ακόμα κάνει δρομολόγια μέσα στη γνωστή γιγαντιαία πλαστική φούσκα.

Top
0
Shares