Ενώ η καραντίνα συνεχίζεται, η United We Fly δίνει τις επόμενες ημέρες δωρεάν πρόσβαση σε κάποιες από τις πιο ωραίες συναυλίες των καλλιτεχνών της τα περασμένα χρόνια.

Σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, στις 21.00, θα δείτε και θα ακούσετε την εμφάνιση της Danai Nielsen στο Summer Nostos Festival 2019. Χτίζοντας real time την βάση των τραγουδιών της με την χρήση synthesizers και samples αλλά και φυσικών ήχων και δημιουργώντας μουσικούς διαλόγους μεταξύ ενός θηλυκού και αρσενικού alter ego, παρουσίασε το project και τη μουσική της.
Δείτε τη συναυλία σε live streaming την Μεγάλη Τετάρτη 15/4 στις 21.00 στο YouTube και στο Facebook της Danai Nielsen!

Την Τρίτη του Πάσχα (Τρίτη 21/4), μπορείτε να δείτε την εμφάνιση του Theodore στο Animasyros Closing Ceremony 2017. Αμέσως μετά την τελετή λήξης της δέκατης και επετειακής διοργάνωσης του διεθνούς φεστιβάλ animation, Animasyros το 2017, ο Theodore προσέφερε ένα μοναδικό οπτικοακουστικό θέαμα, απόλυτα προσαρμοσμένο στον χαρακτήρα και την ταυτότητα του φεστιβάλ, στα σκαλιά του Δημαρχείου Ερμούπολης, εναρμονίζοντας με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο τον ατμοσφαιρικό και κινηματογραφικό ήχο με την σκηνοθεσία των φωτιστικών εγκαταστάσεων.
Δείτε τη συναυλία σε live streaming την Τρίτη 21/4 στις 21.00 στο YouTube και στο Facebook του Theodore!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured