Οι Kooba Tercu υπόσχονται να κάνουν πιο υποφερτή τη μετα-καλοκαιρινή μετάβαση στην κανονικότητα

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στην Ταράτσα του Ρομάντσο

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου

Λίγο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, ακριβώς εκείνο το διάστημα που δεν είσαι ακόμα έτοιμος να επιστρέψεις στην κανονικότητα, οι Kooba Tercu, οι Koonoopomana και οι ΝΟΜΟΣ 751, έρχονται στην ταράτσα του Ρομάντσο, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, για να κάνουν αυτή τη μετάβαση κάτι παραπάνω από υποφερτή.  

Kooba Tercu 

Οι Kooba Τercu, μία μπάντα με έδρα την Αθήνα, έχουν στο ενεργητικό τους δύο κυκλοφορίες, Kooba Tercu (LP, Spinalonga /Body Blows records, GR, 2015) και Bakla Horani (CS, Hominid Sounds,UK, 2016), ενώ έχουν βρεθεί σε σκηνές όπως του Plissken festival 2016, ή δίπλα σε μπάντες όπως οι Goat, Föllakzoid, Lena Platonos, Circle, Nurse With Wound, Soft Moon, μεταξύ άλλων. 

Koonoopomana

Οι Koonoopomana είναι το αρχέγονο εκείνο πλάσμα, η πρασινομόβ μητέρα όλων των δηλητηρίων, η μορφή των μελλοντικών γεγονότων ... Ο ήχος τους είναι αυτό που στοιχειώνει τα αυτιά εκείνων που γλεντάνε με τους δαίμονες σε κάποιο βάλτο του Αμαζονίου, που πέρασε στην Άλλη Πλευρά μέσα από κάποιες απομακρυσμένες σκουληκότρυπες της ζούγκλας, μόνο και μόνο για να ξεβραστεί στον έξω κόσμο. Οι Koonoopomana είναι εδώ για να δαγκώσουν και να πιούν αυτό το αίμα που δεν τελειώνει ποτέ! 

NOΜΟΣ 751

Οι ΝΟΜΟΣ 751 αποτελούνται από τους Μπίλια (bass, vocals), Γιώργο (guitar, organ, vocals και Sanja (monosynth, organ, vocals). Αντιστέκονται σθεναρά στη μυθολογία της ροκ, στα αποθανόντα είδωλα, στους ήρωες της κιθάρας και τα δερμάτινα παντελόνια ενώ τους αρέσει να ηχογραφούν την ηχώ, να κάνουν θόρυβο και να ανακατεύουν με άχαρο τρόπο τα τραγούδια τους στα live που παίζουν. 

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ρομάντσο (ταράτσα)

Αναξαγόρα 3-5 (κοντά στο μετρό Ομόνοια)

πόρτες: 20.00

εισιτήρια: 6 ευρώ

 

FEATURED TODAY

 

Η δεκαετία του 1980 είναι ξανά «στη μόδα», μαζί και η μουσική της, είτε με διεθνούς εμβέλειας αναβιώσεις των τότε ήχων (το post-punk έρχεται άμεσα κατά ...

Ένα μωσαϊκό της ζωής της, πιασάρικο και ξεσηκωτικό, σχεδόν διονυσιακό, αλλά και πολύ αιχμηρό την ίδια στιγμή για να χαϊδεύει αυτιά, έχοντας επίγνωση ότι το ...
Στο μουσικό συνέδριο Eurosonic στο Groningen της Ολλανδίας, στην ουσιαστική δηλαδή Eurovision των indie της Ευρώπης, φτωχός συγγενής ήταν και πάλι η Ελλάδα.

HOT STORIES

Δείτε όλες τις πληροφορίες για τα εισιτήρια και την προπώληση
Ακούστε πώς έγιναν τα θρυλικά "Δειλινά", για τον κύκλο με Τα Σκέτα
Top
0
Shares
0
Shares
Στo avopolis.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στο site, αποδέχεστε τη χρήση των cookies και την πολιτική απορρήτου. More details…