Οι Kooba Tercu υπόσχονται να κάνουν πιο υποφερτή τη μετα-καλοκαιρινή μετάβαση στην κανονικότητα

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στην Ταράτσα του Ρομάντσο

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου

Λίγο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, ακριβώς εκείνο το διάστημα που δεν είσαι ακόμα έτοιμος να επιστρέψεις στην κανονικότητα, οι Kooba Tercu, οι Koonoopomana και οι ΝΟΜΟΣ 751, έρχονται στην ταράτσα του Ρομάντσο, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, για να κάνουν αυτή τη μετάβαση κάτι παραπάνω από υποφερτή.  

Kooba Tercu 

Οι Kooba Τercu, μία μπάντα με έδρα την Αθήνα, έχουν στο ενεργητικό τους δύο κυκλοφορίες, Kooba Tercu (LP, Spinalonga /Body Blows records, GR, 2015) και Bakla Horani (CS, Hominid Sounds,UK, 2016), ενώ έχουν βρεθεί σε σκηνές όπως του Plissken festival 2016, ή δίπλα σε μπάντες όπως οι Goat, Föllakzoid, Lena Platonos, Circle, Nurse With Wound, Soft Moon, μεταξύ άλλων. 

Koonoopomana

Οι Koonoopomana είναι το αρχέγονο εκείνο πλάσμα, η πρασινομόβ μητέρα όλων των δηλητηρίων, η μορφή των μελλοντικών γεγονότων ... Ο ήχος τους είναι αυτό που στοιχειώνει τα αυτιά εκείνων που γλεντάνε με τους δαίμονες σε κάποιο βάλτο του Αμαζονίου, που πέρασε στην Άλλη Πλευρά μέσα από κάποιες απομακρυσμένες σκουληκότρυπες της ζούγκλας, μόνο και μόνο για να ξεβραστεί στον έξω κόσμο. Οι Koonoopomana είναι εδώ για να δαγκώσουν και να πιούν αυτό το αίμα που δεν τελειώνει ποτέ! 

NOΜΟΣ 751

Οι ΝΟΜΟΣ 751 αποτελούνται από τους Μπίλια (bass, vocals), Γιώργο (guitar, organ, vocals και Sanja (monosynth, organ, vocals). Αντιστέκονται σθεναρά στη μυθολογία της ροκ, στα αποθανόντα είδωλα, στους ήρωες της κιθάρας και τα δερμάτινα παντελόνια ενώ τους αρέσει να ηχογραφούν την ηχώ, να κάνουν θόρυβο και να ανακατεύουν με άχαρο τρόπο τα τραγούδια τους στα live που παίζουν. 

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ρομάντσο (ταράτσα)

Αναξαγόρα 3-5 (κοντά στο μετρό Ομόνοια)

πόρτες: 20.00

εισιτήρια: 6 ευρώ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξαιτίας περιορισμών που σχετίζονται με τον Covid-19, o Wim Mertens δεν κατέστη δυνατόν να ...

Στο 75% η πληρότητα, όχι όρθιοι - διαβάστε αναλυτικά το τι προβλέπεται στις οδηγίες ...

2.000 άτομα είναι η χωρητικότητα, αλλά οι παραστάσεις θα δίνονται για 700 ανθρώπους, όπως ...

FEATURED TODAY

Πώς το #BookTok κάνει influencing στην εκδοτική βιομηχανία; H Τάνια Σκραπαλιώρη ψάχνει εκείνη τη γωνιά του TikTok που κάνει την Gen Z (και όχι μόνο) να σκρολάρει σε σελίδες και έξω από οθόνες.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας κερνάει τα δισκάκια που τόσο περιμένετε.

Λίγο πριν απολαύσουμε την εμφάνιση των Bazooka στο YouTube κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση (Κυριακή 16/5, στις 23:00) και τελευταία συναυλία στο πλαίσιο του Stages A/Live, ο Γιάννης Βούλγαρης μιλάει για την όλη εμπειρία.

HOT STORIES

Ξέρουμε τι θα κάνετε στις 15 Ιουνίου του 2022...

Κάτι μας λέει πως πολύ σύντομα θα μιλάνε όλοι γι' αυτή...

Top