Οι Kooba Tercu υπόσχονται να κάνουν πιο υποφερτή τη μετα-καλοκαιρινή μετάβαση στην κανονικότητα

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στην Ταράτσα του Ρομάντσο

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου

Λίγο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, ακριβώς εκείνο το διάστημα που δεν είσαι ακόμα έτοιμος να επιστρέψεις στην κανονικότητα, οι Kooba Tercu, οι Koonoopomana και οι ΝΟΜΟΣ 751, έρχονται στην ταράτσα του Ρομάντσο, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, για να κάνουν αυτή τη μετάβαση κάτι παραπάνω από υποφερτή.  

Kooba Tercu 

Οι Kooba Τercu, μία μπάντα με έδρα την Αθήνα, έχουν στο ενεργητικό τους δύο κυκλοφορίες, Kooba Tercu (LP, Spinalonga /Body Blows records, GR, 2015) και Bakla Horani (CS, Hominid Sounds,UK, 2016), ενώ έχουν βρεθεί σε σκηνές όπως του Plissken festival 2016, ή δίπλα σε μπάντες όπως οι Goat, Föllakzoid, Lena Platonos, Circle, Nurse With Wound, Soft Moon, μεταξύ άλλων. 

Koonoopomana

Οι Koonoopomana είναι το αρχέγονο εκείνο πλάσμα, η πρασινομόβ μητέρα όλων των δηλητηρίων, η μορφή των μελλοντικών γεγονότων ... Ο ήχος τους είναι αυτό που στοιχειώνει τα αυτιά εκείνων που γλεντάνε με τους δαίμονες σε κάποιο βάλτο του Αμαζονίου, που πέρασε στην Άλλη Πλευρά μέσα από κάποιες απομακρυσμένες σκουληκότρυπες της ζούγκλας, μόνο και μόνο για να ξεβραστεί στον έξω κόσμο. Οι Koonoopomana είναι εδώ για να δαγκώσουν και να πιούν αυτό το αίμα που δεν τελειώνει ποτέ! 

NOΜΟΣ 751

Οι ΝΟΜΟΣ 751 αποτελούνται από τους Μπίλια (bass, vocals), Γιώργο (guitar, organ, vocals και Sanja (monosynth, organ, vocals). Αντιστέκονται σθεναρά στη μυθολογία της ροκ, στα αποθανόντα είδωλα, στους ήρωες της κιθάρας και τα δερμάτινα παντελόνια ενώ τους αρέσει να ηχογραφούν την ηχώ, να κάνουν θόρυβο και να ανακατεύουν με άχαρο τρόπο τα τραγούδια τους στα live που παίζουν. 

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ρομάντσο (ταράτσα)

Αναξαγόρα 3-5 (κοντά στο μετρό Ομόνοια)

πόρτες: 20.00

εισιτήρια: 6 ευρώ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο 75% η πληρότητα, όχι όρθιοι - διαβάστε αναλυτικά το τι προβλέπεται στις οδηγίες ...

2.000 άτομα είναι η χωρητικότητα, αλλά οι παραστάσεις θα δίνονται για 700 ανθρώπους, όπως ...

Φαίνεται σαν ψέμα, αλλά έστω και μέσω του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου θα έχουμε την ευκαιρία να

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

HOT STORIES

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

Top