Δελτίο Τύπου

φωτογραφία: Hans W Rock

Ο κιθαρίστας απο την Θεσσαλονίκη, που έζησε το απόλυτο όνειρο, ως ο κιθαρίστας της μπάντας του μεγάλου Ozzy Osbourne απο το 2009 μέχρι πρόσφατα, θα ανέβει στην σκηνή του Crow Live Stage την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου!

Γνωστός στο κοινό της metal σκηνής  απο τους δικούς του μπάντα FIREWIND, με τους οποίους έχει κυκλοφορήσει 9 studio albums, αλλα και απο την συμμετοχή του ως βασικό μέλος σε σχήματα όπως οι DREAM EVIL, οι MYSTIC PROPHECY και οι NIGHTRAGE, ενω συμμετείχε  ως προσωρινός κιθαρίστας σε  μία περιοδεία των ARCH ENEMY.  Επίσης έχει περιοδεύσει ως σόλο καλλιτέχνης  μαζί με θρύλους της κιθάρας, όπως οι ULI JON ROTH (πρώην SCORPIONS), MARTY FRIEDMAN (πρώην MEGADETH), VINNIE MOORE (U.F.O.), RICHIE KOTZEN (πρώην POISON), STEVE STEVENS (BILLY IDOL, κ.λ.π.).

Πέρα από όλα αυτά ο GusG έχει κυκλοφορήσει 3 προσωπικά album ως solo καλλιτέχνης.  Ως τρίο περιοδεύει και  στην Ελλάδα παρουσιάζοντας το πιο πρόσφατο «Fearless», αλλά και κομμάτια απο όλη του την καριέρα έχοντας μαζί του  τον DENNIS WARD στο μπάσο και τη φωνη , γνωστό απο τις συνεργασίες του με τους UNISONIC και τους PINK CREAM 69 !

Μαζί του οι Disillusive Play, μια μπάντα με έδρα την Αθήνα που δημιουργήθηκε το 2014. Η μουσική των Disillusive Play μπορεί να χαρακτηριστεί κυρίως ως Hard/Heavy Rock, αλλά πάντα με Metal νοοτροπία και αρκετά Progressive στοιχεία.

Η μπάντα έχει δυνατή παρουσία στην τοπική live σκηνή με πολλά lives μαζί με γνωστούς καλλιτέχνες και μπάντες όπως οι “La tulipe Noire”, “The Silent Wedding”, “Social Scream”, "Pulse r", "Jacks full" και πολλούς ακόμα καθώς επίσης και με συχνή παρουσία σε festivals.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

The Crow Live Stage

Σινώπης 27, Αμπελόκηποι

ώρα έναρξης: 21.00

εισιτήρια: 12 ευρώ (προπώληση), 15 ευρώ (ταμείο)

Προπώληση

 www.123tickets.gr 

{youtube}byGUnyLObS4{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured