Δελτίο Τύπου

MaraveyasIlegal

Για πρώτη φορά, ο Βόλος ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο 31 Μαρτίου για να υποδεχθεί τη μουσική κιβωτό του ARK Festival στο μεγαλύτερο πολιτιστικό event της πόλης για αυτή την άνοιξη. Στα πλαίσια του  IDEA|TOPOS 2012,     του 1ου Πανελληνίου Συνεδρίου Marketing & Branding Τόπου, το ARK Festival επισκέπτεται το Βόλο συμβάλλοντας έτσι στη στρατηγική προβολή και ανάπτυξη του τόπου και δίνοντας έμφαση στην ελληνική του ταυτότητα, καθώς αποτελεί το μοναδικό εγχώριο φεστιβάλ τέτοιου βεληνεκούς με καλλιτεχνική σφραγίδα που αντλεί και ορίζεται από τα καλύτερα στοιχεία της σύγχρονης μουσικής σκηνής της Ελλάδας. Με αφορμή τη φιλοξενία του συνεδρίου, ο Βόλος αποτελεί ιδανικό σημείο για την επόμενη στάση του φεστιβάλ που το 2012 εξαπλώνεται ταχύτατα σε νέους προορισμούς.

Πρέσβεις του ARK Festival του Βόλου θα είναι οι Locomondo, Maraveyas Ilegal, Imam Baildi αλλά και η τοπική μπάντα Band Fatale, συνεχίζοντας έτσι την παράδοση που το φεστιβάλ έχτισε μέσα σε μόλις δύο χρόνια και προτείνοντας μια ευδιάθετη, ουσιαστική αλλά ταυτόχρονα και προσγειωμένη στην πραγματικότητα εναλλακτική στην τρέχουσα καθημερινότητα, πάντα με χαμηλή τιμή εισιτηρίου και υψηλές προδιαγραφές διασκέδασης.

Τα εισιτήρια του ARK Festival θα αρχίσουν να προπωλούνται από Τρίτη 13 Μαρτίου. Εκτός από τον Βόλο, σύντομα θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι προορισμοί του ARK Festival σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.


ARK FESTIVAL
ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012
“ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ/ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΛΟΥ”
Αθηνών 25, Πεδίον Άρεως, Βόλος


*** Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 ***

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
PUBLIC Βόλου (Κονταράτου & Ογλ,  2421022904), ΕLEFANTAS COFFEE BAR (Τ.Οικονομάκη 70Α), CASABLANCA VIDEO STORE (Δημητριάδος 173, 2421029263)

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured