Δελτίο Τύπου

JazzMatazz_assPROMO

Οι JazzMatazz παίζουν swing και jazz. Για χρόνια τώρα ο Παύλος (VOX+Guitar) και ο  Μιχάλης (Piano, Keys) αποτυγχάνουν να διαχωρίσουν τις εμμονές τους με τα swing jazz standards, αλλά και την ελληνική pop μουσική του '40, του '50 και του '60. Ενώνοντας τις δυνάμεις τους με το Δημήτρη (Drums), τον Απόστολο (Double Bass) και τη Μαρία (VOX), η σπίθα άναψε και το swing άρχισε να ρέει...

To πρώτο τους demo (" Ένα βράδυ στο studio Β-low") ηχογραφήθηκε μέσα σε λίγες ώρες και διατέθηκε δωρεάν στο διαδίκτυο!
Oι ζωντανές εμφανίσεις τους, έχουν κοινό χαρακτηριστικό τους ένα δυνατό swing πρόγραμμα που μπλέκει φιλόδοξα, αγαπημένα jazz standards με ελληνικά κομμάτια διασκευασμένα με τον μοναδικό τρόπο των JazzMatazz! Οι JazzMatazz είναι η πρώτη μπάντα που συμμετείχε ποτέ στις βραδιές "Savoy Ballroom", ως special guest των Athens Swing Cats!Τα πρώτα τραγούδια τους ακούγονται, επίσης στις εμφανίσεις τους (ενώ ήδη ακούστηκαν και στο ραδιόφωνο)!

Τα στιχάκια της κρίσης, και της διάλυσης των βεβαιοτήτων, εκτοξεύονται σε βηματισμό rock-step-triple-step, και ό,τι προκύψει!Οι JazzMatazz παίζουν για τους λάτρεις της swing jazz, αλλά και του Χιώτη, διασκευασμένου για lindy hoppers!Οι JazzMatazz παίζουν για ωραίους τύπους και φίνες τύπισσες!

JazzMatazz/Σάββατο 12 Νοεμβρίου @ Floral/22.00

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured