Δελτίο Τύπου

Fenia--Z

Ήχος και γεύση από ένα στέκι στο κέντρο της Αθήνας. Αυτή την εβδομάδα το Bacaro προτείνει τα κάτωθι:

Τετάρτη 9/11/2011: Alex Abravanel – Yannis Kassetas
O Αμερικάνος τραγουδιστής/κιθαρίστας Alex Abravanel σε συνεργασία με τον γνωστό σαξοφωνίστα Γιάννη Κασέτας  παρουσιάζει στο Bacaro συνθέσεις του Blues και rock ρεπερτορίου (B.B. King, Eric Clapton)  αλλά και δικά του κομμάτια όπως ακριβώς έπαιζε στο Τέξας για πολλές δεκαετίες. Ο Alex είναι διεθνούς φήμης μουσικός και έχει κάνει συναυλίες και περιοδείες σε όλη την Αμερική και την Ευρώπη.Στις 22.00.

Πέμπτη 10/11/2011: Fenia et Les Zazoux
Το νέο σχήμα τής Φένιας Παπαδόδημα (φωτο) επιχειρεί να φέρει πιο κοντά στο ελληνικό κοινό μερικούς από τους σπουδαίους Γάλλους jazz συνθέτες , τραγουδοποιούς αλλά και ποιητές, από τον Borris Vian, την Barbara, τον Michel Legrand και τον Brel μέχρι τον Charles Gainsbourg και τους Paris Combo.Στις 22.00.

Παρασκευή  11/11/2011: Kal Drako Solo/Neraidao
Ο Kal Drako (Καλλίστρατος Δρακόπουλος) αφήνει τις μπαγκέτες και τα πιατίνια του στο σπίτι και παρουσιάζει για πρώτη φορά φέτος, τη μουσική που γεννούσε το δεξί του ημισφαίριο εδώ και χρόνια. Μετά απο εκατοντάδες συνεργασίες ως drummer, με μουσικούς και παραγωγούς όπως oι Regie Dozier (Jamiroquai), Mike Tucci (Pearl Jam), Mike Miller (Chick Corea) και Phil Bynoe (Steve Vai), χρησιμοποιεί την πείρα του για να συνθέσει αυτο το "one man show", χρησιμοποιώντας διάφορα μουσικά όργανα, φωνητικά, και live recording/looping.Οι Neraida θα είναι μαζί σας για μια ξεχωριστή βραδυά διπλών γεννεθλίων (της δημιουργού της μπάντας Μαρίκας Παπάζογλου και του Kal Drako) με ενα ακουστικό σετ που θα περιλαμβάνει πιάνο και τσέλο. Κομμάτια απο το πρώτο άλμπουμ  των Neraida "Outside The Box" και αγαπημένες διασκευές σε μια παραμυθένια ατμόσφαιρα.
Στις 22.30.

Σάββατο 12/11/2011: Miranda Verouli & DESAFINADOS + Tiago & Gianna Brazilian Dancers
Oι DESAFINADOS δημιουργήθηκαν το 2003 από την Μιράντα Βερούλη και αποτελούνται από μια παρέα jazz μουσικών που προσεγγίζει όλα τα βασικά είδη τής βραζιλιάνικης μουσικής, bossa nova, samba, MPB (musica popular brasileira), baião, axé, forró, με αυτοσχεδιαστική διάθεση.Mελωδικότητα και πολυρυθμία, λυρισμός και εξωστρέφεια, στοιχεία που οι μουσικοί τού γκρουπ, λόγω τής jazz ταυτότητάς τους, υπηρετούν με δεξιοτεχνία.H Mιράντα Bερούλη, είναι τραγουδίστρια/τραγουδοποιός με πολύχρονη παρουσία στην ελληνική jazz και world σκηνή και συνεργασίες όπως με τον Νikko Patrelakis και την Mariana de Moraes. Η συνεύρεση με ντόπιους μουσικούς κατά τα πολύμηνα διαστήματα παραμονής της στην Bραζιλία, σε συνδυασμό με την jazz παδεία της, τής έχει προσδώσει μια μοναδική αυθεντικότητα στην ερμηνεία του βραζιλιάνικου ρεπερτορίου.Eπί σκηνής θα βρεθούν για ένα εκρηκτικό samba show o μοναδικός Thiago (γνωστός από το τηλεοπτικό "So you think you can dance") και η υπέροχη Gianna.
Στις 22.30.


BACARO Jazz Club & Restaurant
Σοφοκλέους 1 & Αριστείδου 11 - 105 59 Αθήνα

Μεσογειακή Κουζίνα από τον Σεφ Κώστα Σταύρου
Τηλ.: 210 3211882 - Fax: 210 3211884  
www.bacaro.gr 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured