news.team

Newsletter #11 για το Avopolis Radio εν μέσω χάους και δημιουργίας στο 89 της Ασκληπιού. 
 
Παρόλα αυτά η New Music Friday playlist του avopolisradio.gr σας περιμένει. 23 jams για να αποχαιρετήσετε την άνοιξη. Follow & share. 
 
 
Όλο και λίγο χρόνο θα βρούμε να φωτογραφίσουμε το κέντρο διερχομένων aka studio, τσεκάρετε το Instagram μας.  
 
 
Στο πρόγραμμα της εβδομάδας, το στούντιο έχει ανοίξει πόρτες για τα καλά και από εμβολιασμένους μέχρι covid free φίλους-παραγωγούς, όλα συμβαίνουν εδώ. 
 
Δευτέρα 24/5, στο 2-4μμ, ο Μάκης Μηλάτος μοιράζει νέα μουσική γνώση και στο 4μμ με 6μμ τα παιδιά του Plissken θυμούνται το line up του 2013 και ανακοινώνουν μέρος αυτών που σχεδιάζουν για το 21-22. 
 
Στην απογευματινή ζώνη, ο Jan Jiki στο πρώτο ζωντανό studio sess με old school beats και το Headnod Show 6μμ με 8μμ είναι ο τρόπος για να χαλαρώσεις και να μάθεις μπαλίτσα, λειτουργεί και σαν warm up για τα εθνικ disco house δισκάκια των Espressarios που κλείνουν την μέρα στο χορευτικό 8-10μμ. 
 
Τρίτη 25/5, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει τα Fresh Finds της blogoσφαιρας στο 12-2μμ, η Ευδοκία Πρέκα επίσης ζωντανά στο καθιερωμένο παγκόσμιο show της και η τελευταία ζωντανή εκπομπής της ημέρας έρχεται από τον pop mastermind του σταθμού Βαγγέλη Κυριακάκη στο 6-8μμ, συνεχίζοντας την λίστα με τα 500 αγαπημένα του κομμάτια ever. 
 
Τετάρτη 26/5, η Άννα Γεωργάτου μοιράζει τις πρώτες καλησπέρες στο 12-2μμ, o Μάκης Μηλάτος επιστρέφει σε  Greeks Do It Better φόρμες στο 2-4μμ., 4-6μμ η Ξανθή Γεωργακοπούλου επιστρέφει στο ζωντανό επιτέλους BauKau show, ενώ 6-10μμ ξαναπαίζουμε τα κονσεπτικά mixtape της Ηρούς Λιάτου και guests από το jazzgazing.com μπλογκ των Lilis Bros.  
 
Την Πέμπτη 27/5, το βίντατζ και τα βινύλια βασιλεύουν. Από τις 12 μέχρι τις 4μμ το 89 της Ασκληπιού γεμίζει με Σουβλάκια & Δίσκους καθώς και τις ιδιαίτερες diggin' επιλογές των Δημήτρη Λιλή και Ζώη Χαλκιόπουλου, με το ομότιτλο καινούριο podcast τους να αποθεώνει τις γνώσεις περί σουβλακίων του The Boy aka Αλέξανδρου Βούλγαρη.  Στο 4-6μμ η μεγάλη επιστροφή του Άγγελου Κυρούση και του Rock & Roll Circus ενώ στο 8-10μμ ο συλλέκτης, μουσικός ευαγγελιστής Electric Looser (Βαλάντης Τερζόπουλος) μοιράζεται τις πρόσφατες ανακαλύψεις του. 
 
Παρασκευή 28/5 και τα βουντού για το άνοιγμα της μουσικής στην εστίαση ελπίζουμε να πιάσουν τόπο. 
 
Στο 12-2μμ ξεκινάει η New Music Friday μανία, στο 2-4μμ ο Μάκης Μηλάτος παρουσιάζει τον ήχο του Μάντσεστερ μέσα στα χρόνια, στο 6-8μμ το avopolis.gr μέσω της αρχισυντάκτριας του Ελένης Τζαννάτου κάνει κουμάντο και η νύχτα της Παρασκευής 8-10μμ κλείνει με το μιξ του δισκοπωλείου Kasseta Records. 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured