Την επιστροφή του στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming του Netflix έκανε γνωστή ο David Fincher, ο οποίος πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσω αυτής μία νέα noir docuseries με τίτλο Voir.

Η νέα σειρά, με τον Fincher στον ρόλο του executive producer, θα αποτελείται από video essays και θα κάνει πρεμιέρα στο AFI Fest τον Νοέμβριο. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα είναι διαθέσιμη στο Netflix.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της πλατφόρμας στο Twitter, το Voir προβλέπεται να είναι μια σειρά ντοκιμαντέρ αποτελούμενη από video essays, οι οποίες θα τιμούν την τέχνη του κινηματογράφου, μέσα από τα μάτια ενός από τους σύγχρονους masters του χώρου.

Σύμφωνα με τον σεναριογράφο της σειράς, Drew McWeeny, τα επεισόδια θα κυμαίνονται από 10 μέχρι και 30 λεπτά σε διάρκεια και θα έχουν να κάνουν «με κάτι που μας ιντριγκάρει και έχει να κάνει με τη σύνδεσή μας με τον ίδιο τον κινηματογράφο».

Ο David Fincher πρόκειται επίσης να συνεργαστεί το επόμενο διάστημα με τον Michael Fassbender για το Killer, ένα assassin drama βασισμένο στο ομώνυμο Γαλλικό graphic novel, για λογαριασμό και πάλι του Netflix.

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο και ο Fassbender υποδύεται τον ρόλο ενός αιμοδιψούς εκτελεστή, ο οποίος συνειδητοποιεί τις πράξεις του και καταλήγει να αμφισβητήσει τον ρόλο του, ακόμη κι όταν οι πελάτες του συνεχίζουν να απαιτούν να συνεχίσει την δουλειά του.

Το graphic novel υπογράφει ο Alexis Nolent και ο κομίστας Luc Jacamon.

Ο Fincher επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι εργάζεται και πάνω σε μια miniseries γύρω από το ζήτημα της cancel culture. «Έχει να κάνει με το πως η μοντέρνα κοινωνία αποδέχεται ή όχι μια απολογία» ανέφερε πρόσφατα στον Telegraph. «Εάν δώσεις μια πραγματική απολογία μέσα από την καρδιά σου και κανείς δεν σε πιστεύει, έχεις καν απολογηθεί; Είναι μια σκέψη που προκαλεί προβληματισμό μέσα στους προβληματικούς καιρούς όπου ζούμε».  

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured