Μία από τις πολυαναμενόμενες teen movies της χρονιάς έρχεται σε λίγες μέρες. Πρωταγωνιστές στο «Όλα τα φωτεινά μέρη», που βασίζεται στο ομότιτλο νεανικό μπεστ σέλερ της Τζένιφερ Νίβεν, θα είναι οι Ελ Φάνινγκ και Τζάστις Σμιθ.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία δυο νεαρών σε μια καθοριστική για τη ζωή τους συνάντηση. Δεν είναι δυο συνηθισμένοι έφηβοι, αλλά δυο παιδιά που κουβαλούν συναισθηματικά τραύματα. Και είναι εδώ για να αλλάξει ο ένας τη ζωή του άλλου. Το teen movie μιλά για το ψυχικό τραύμα και τις προσωπικές μάχες που δίνουμε στη ζωή. Αλλά και για τους ισχυρούς ανθρώπινους δεσμούς που σφυρηλατούνται όταν το κοινό ταξίδι έχει δράση και κάθαρση.

Εκείνη έχασε την αδερφή της σε τροχαίο και νιώθει τύψεις. Εκείνος έχει εμμονή με τον θάνατο και είναι το «φρικιό» της πόλης. Θα τους φέρει κοντά η μοίρα, στο χείλος του σχολικού καμπαναριού, απ’ όπου έχουν αποφασίσει να πηδήξουν και να βάλουν τέλος στη ζωή τους.

Δυο χαμένες ψυχές μάς καλούν να πιάσουμε τα χαρτομάντιλα σε ένα ρομαντικό δράμα που έχει όλα τα εχέγγυα να πάει καλά. Η Νίβεν υπογράφει εξάλλου και το σενάριο, διασφαλίζοντας τη στιβαρή πλοκή και τους υπέροχους χαρακτήρες που μας χάρισε στο βιβλίο της…

Δες το trailer:

{youtube}RzVNN9uwhnM{/youtube}

Διάβασε επίσης: Stranger Things 4: Πέθανε ή ζει ο Τζιμ Χόπερ;

Το «Όλα τα φωτεινά μέρη» θα είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα του Netflix από τις 28 Φεβρουαρίου.

Διάβασε επίσης: Ο νέος Batman γυρίζεται κάτω από άκρα μυστικότητα, αλλά ήδη έχουμε ένα ενδιαφέρον teaser

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured