Το Stranger Things αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειρές, με εκατομμύρια θαυμαστές στον κόσμο. Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ της 4ης σεζόν που με τον τρόπο του απαντά στο μεγάλο ερώτημα για το αν ζει ή πέθανε ο εκ των πρωταγωνιστών της σειράς, o σερίφης Τζιμ Χόπερ.

«Από την Ρωσία με αγάπη», τιτλοφορείται το teaser και είναι ουσιαστικά η επίσημη ανακοίνωση από το Netflix ότι έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα της τέταρτης σεζόν της αγαπημένης μας σειράς.

Ο Χόπερ είναι ζωντανός

Από αυτό καταλαβαίνουμε ότι είμαστε στη Ρωσία και όχι στο Χόκινς, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι ο Χόπερ είναι ζωντανός, αν και δεν είχαμε αμφιβολία μετά από αυτά που έλαβαν χώρα στο τελευταίο επεισόδιο της προηγούμενης σεζόν.

Τα αδέρφια Ντάφερ ανακοίνωσαν ότι η παραγωγή του “Stranger Things 4” έχει ξεκινήσει. "Αν και δεν είναι όλα τα νέα καλά για τον “Αμερικάνο” μας. Εκείνος βρίσκεται φυλακισμένος μακριά από το σπίτι του στη χιονισμένη πεδιάδα της Καμτσάκα όπου θα αντιμετωπίσει επικίνδυνους ανθρώπους… αλλά και άλλα πράγματα. Εν τω μεταξύ πίσω στην Αμερική ένας νέος τρόμος αρχίζει να κάνει την εμφάνισή του, κάτι που ήταν θαμμένο για καιρό, κάτι που θα ενώσει τα πάντα. Η τέταρτη σεζόν θα είναι η μεγαλύτερη και η πιο επική σεζόν μας και ανυπομονούμε να σας δείξουμε περισσότερα. Αλλά για την ώρα – ας προσευχηθούμε για τον Αμερικάνο μας.»

Διάβασε επίσης: Ο νέος Batman γυρίζεται κάτω από άκρα μυστικότητα, αλλά ήδη έχουμε ένα ενδιαφέρον teaser

Δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας για την τέταρτη σεζόν του «Stranger Things... Απολαύστε το teaser:

{youtube}QsYMm3OOLRU{/youtube}

Διάβασε επίσης: «Όλα τα φωτεινά μέρη»: Δες το trailer για μια από τις πολυαναμενόμενες teen movies της χρονιάς

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured