View More

Add N To (X)

Χώρος
Gagarin 205, Αθήνα
Ημερομηνία διεξαγωγής
9/1/2003
avopolis.team
avopolis.team

Από την αρχή έδειχναν τα πράγματα ότι δεν θα πήγαιναν καλά, όπως και τελικά δεν πήγαν. Η Ann Shenton είχε αποχωρήσει από το συγκρότημα λίγες μέρες πριν την έλευσή του στα μέρη μας και, από ό,τι ακούσαμε, αυτές οι συναυλίες των Add N To (X) στη χώρα μας αποτέλεσαν και τις τελευταίες τους. Θα περίμενε λοιπόν κανείς ότι το γκρουπ, αν και κουτσό άλογο, θα τα έδινε όλα και θα έκανε τη σκηνή γης μαδιάμ για να δώσει ένα αποχαιρετιστήριο αντίο αντάξιο της συναυλιακής φήμης και της ιστορίας του, αλλά τίποτε από αυτά δεν συνέβη εκείνο το βράδυ στο Gagarin 205.

Αφού λοιπόν περάσαμε κάμποση ώρα παρακολουθώντας ένα ανούσιο τρίο με το όνομα Konstract να παίζει αδιάφορη electronica που έδειχναν να απολαμβάνουν μονάχα οι ίδιοι, τη σκυτάλη πήρε ο Barry 7 και η παρέα του, μοιάζοντας να κάνουν την αγγαρεία του να ολοκληρώσουν την τουρνέ και να πάνε στα σπιτάκια τους.

Ένταση υπήρχε, ο θόρυβος δόξα τω Θεώ δεν μας έλειψε καθόλου, τα κομμάτια τους εκτελέστηκαν όπως θα τα περίμενε κανείς… Παντελώς απών ήταν όμως ο ενθουσιασμός, το πνεύμα αυτό που χρειάζεται για να απογειωθεί μια συναυλία, η κίνηση απ' τη μεριά του καλλιτέχνη που να σου φανερώνει ότι γουστάρει που βρίσκεται εκεί και θέλει να σε πάρει μαζί του για να σου δείξει κάτι ιδιαίτερο που έχει να σου πει.

Οι Add N To (X) όμως έκαναν ένα πέρασμα από ένα μέρος του υλικού τους (το μεγαλύτερο απ' αυτό προερχόταν απ' το πρόσφατο "Loud Like Nature"), στο τέλος κάτι πήγαν να κάνουν με το χιτάκι τους "Metal Fingers In My Body", αλλά απλά δεν προσπαθούσαν πολύ και γι' αυτό δεν έπειθαν. Δεν ζητούσαμε κάτι τόσο θρυλικό όσο οι εμφανίσεις τους με δύο ντράμερ και μόνιμο επιδιορθωτή για τα σπασμένα αναλογικά πληκτροφόρα, λίγη επικοινωνία θέλαμε και ένα σημάδι ότι ήθελαν να τιμήσουν την παρουσία μας εκεί.

Εκείνοι έφυγαν για να πάνε να συναντήσουν τις αναμνήσεις τους ως σπουδαία μπάντα κι εμείς για να πιούμε ένα ποτό σε μια ακόμη όμορφη ιστορία που τελειώνει άδοξα και με λυπητερό τέλος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Γερμανός παραγωγός επέστρεψε στην Αθήνα για να ξορκίσει τον πανδημικό κύκλο σε ένα live που θα

Ο Άγγελος Κλειτσίκας εγκλωβίστηκε πρόθυμα στον κλειστοφοβικό, πυρηνικό εφιάλτη που έστησε η

O Sting έκανε έναν ακόμα χορταστικό περίπατο στο Ηρώδειο, δικαιώνοντας την αίγλη του ονόματός του

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, συνεχίζει να απολαμβάνει την ελευθερία τού να ακούσει ό,τι του κβλσ.

Ακούμε και προτείνουμε 12 νέα singles και 6 νέα albums που κυκλοφόρησαν την εβδομάδα που πέρασε.

Στο νέο Incoming, ο Δημήτρης Λιλής αναλύει το νέο κοινωνικό σύνθημα που όλους μας ενώνει, όπως το είχαν προλάβει οι Gorillaz.

Top
0
Shares