Tα τελευταία 16 χρόνια οι Τρύπες είναι το υπ' αριθμόν ένα ελληνόφωνο rock group που συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά ενός μεγάλου διεθνoύς ονόματος, τηρουμένων των αναλογιών, πάντα. Σε κάθε χώρο που εμφανίζονται καταφέρνουν να τον γεμίσουν, άσχετα αν η τελευταία τους εμφάνιση απέχει μερικούς μήνες ή χρόνια, οι Τρύπες είναι οι εγχώριοι rock stars, έστω και αν δεν το αποδέχονται οι ίδιοι, τόσο με τα λεγόμενα τους, όσο και με τις πράξεις τους.

Στη Λάρισα βρέθηκαν για δύο εμφανίσεις οι οποίες μετά από αναβολή έγιναν στις 14 και 15 Μαρτίου. Με έμφαση κυρίως στο τελευταίο τους cd Μέσα στη νύχτα των άλλων έπαιξαν κάτι λιγότερο από μία και μισή ώρα σε ένα γεμάτο μαγαζί -για δεύτερη συνεχόμενη μέρα- που στην πλειοψηφία του αποτελούνταν από ηλικίες κάτω των 20. 

Ως πρώτη σημείωση -απ' ότι φαίνεται- ο Γιώργος Χριστιανάκης είναι πλέον το έκτο μέλος της μπάντας αφού τους ακολουθεί και στις επαρχιακές εμφανίσεις τους. Βασικός πρωταγωνιστής, βέβαια, ήταν ο Γιάννης Αγγελάκας που έδειχνε αρκετά ευδιάθετος και είχε όρεξη για κουβέντα και χαβαλέ με το κοινό -μέχρι και παζάρια για το ποιο θα είναι το επόμενο κομμάτι είχαμε! 

Φυσικά από το πρόγραμμα δεν έλειψαν και τα κλασικά πλέον κομμάτια από τους παλαιότερους δίσκους Κράτα το Σόου, Ταξιδιάρα Ψυχή, Δεν Χωράς Πουθενά και άλλα. Ο ήχος σε γενικές γραμμές ήταν καλός, αν και κάποια στιγμή χρειάστηκε να γίνει μια 5λεπτη διακοπή για ένα πρόβλημα που προέκυψε σχετικά με τον ήχο. 

Πάντως η καλύτερη στιγμή της βραδιάς ήταν όταν ο Γιάννης Αγγελάκας λίγο πριν το τέλος είπε "Αυτό είναι το τελευταίο τραγούδι για σήμερα αλλά για να μην φεύγουμε και ξαναμπαίνουμε θα σας πούμε άλλα δύο τώρα και μετά τέλος". Επιτέλους και ένα συγκρότημα δεν τήρησε τη γελοία παράδοση του encore (δεν είναι εντελώς στημένο και επομένως έξω από το νόημα του rock;). 

Η βραδιά τελείωσε με τα Κανονικά παιδιά και το Δεν θέλουμε θλιμμένους στη γιορτή. O κόσμος βεβαία ζητούσε από το συγκρότημα να ανέβει ξανά, αλλά δεν είχαμε ένα κανονικό encore. Μετά το τέλος, το συγκρότημα κατέβηκε από τη σκηνή μέσα στο χώρο και συζήτησε για αρκετή ώρα με τον κόσμο που είχε ξεμείνει... 

Υ.Γ. 1: Τελικά μήπως δεν είναι rock stars;

Υ.Γ.2: Ο Γιώργος Τόλιος είναι πολύ μεγάλος drummer...

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured