Ήταν μια όμορφη βραδιά για τούς φίλους της ελληνικής electro σκηνής. Σε ένα χώρο που θύμιζε πάρτυ φίλων (βοήθησε ο σωστός συνδυασμός μικρός χώρος-πολλοί γνωστοί) το κοινό ήρθε σε επαφή με τον διακριτικά φωτισμένο κόσμο των Decode!

Κατά τις 23:00 το συγκρότημα ανέβηκε στην σκηνή και ζέστανε τους φίλους τους με το ραδιοφωνικό τους hit "Forgiven Growth". Ο τραγουδιστής Alexandros R., αν και ελαφρώς τρακαρισμένος, έδειξε έμπρακτα οτι έχει αφομοιώσει τον ρομαντισμο crooner τραγουδιστών όσο αφορά την σκηνική παρουσία αλλά επίσης και την ένταση των electro/gothic σχημάτων της πρώτης περιόδου!

Eλαφρώς πιο άνετη στο σκηνικό της στήσιμο ήταν η Novia (κάτι ότι συγγράφει την μουσική με τον Αlexx, κάτι οτι οι γυναίκες πιάνουν πιο εύκολα τον ρυθμό) τραγούδησε τα πιο μπιτάτα κομμάτια τους αλλα και την μία απο τις δύο διασκευές στους Depeche Mode τo "World in my eyes". Αυτό που πρέπει να πούμε είναι οτι τα παιδιά είχαν φροντίσει το στυλ τους να θυμίζει τα group που αγαπούν (βαμμένα πρόσωπα, μαύρο ντύσιμο κτλ) και αυτο δείχνει πόσο νοιάζονται να δώσουν κάτι όμορφο στο κοινό τους! Τέλος, πολύτιμος συνεργός ο Alexx που με τα synths του συνέβαλλε στο να δημιουργηθεί το φθινοπωρινό κλίμα των Decode!

Μετά το τέλος της συναυλίας, η βραδιά συνεχίστηκε με τις επιλογές που έκαναν οι resident DJs του Memphis Spacelab & Noire πάντα στο κλίμα της βραδιάς. Στο σύνολο ήταν μια καλη συναυλία ενός νέου συκροτήματος που ήδη συζητιέται, και παρόλο που θέλει λίγο παραπάνω επεξεργασία ο ήχος τους, μπορούν να γίνουν μια εναλλακτική, ελληνική dark wave πρόταση!

Φυσικά συγχαρητήρια αξίζουν και στο website www.synthpopavenue.gr που κάνει συνεχείς και φιλότιμες προσπάθειες να συντηρεί αυτη την σκηνή είτε με το να διοργανώνει lives είτε με το να υποστηρίζει συναυλίες σαν αυτη των Devision που θα γίνει τον Aπρίλιο!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured