Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson: προβλήθηκε το Σάββατο 24 Απριλίου, στο Backstage Film Festival!

Πατέρας της gonzo δημοσιογραφίας. Συγγραφέας. Ο άνθρωπος που ακολούθησε τους Hell’s Angels για να γράψει γι’ αυτούς. Πολιτικά ανήσυχος. Πάντα ανοιχτός σε απαγορευμένες ουσίες. Ο Hunter S. Thompson υπήρξε μια sui generis φιγούρα, από αυτές που βγαίνουν μία στο εκατομμύριο για να σημαδέψουν μια για πάντα όλα εκείνα με τα οποία καταπιάστηκαν.

Το ντοκιμαντέρ Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson με την υπογραφή του Alex Gibney επιχειρεί να καταγράψει τη φρενήρη ιστορία του Thompson και το στίγμα που άφησε στην ποπ κουλτούρα και όχι μόνο. Στο οπτικό αυτό ταξίδι πέρα από πλούσιο αρχειακό υλικό, την ιστορία έρχονται να εμπλουτίσουν συμμετοχές από ανθρώπους όπως ο Tom Wolfe, φίλος του Thompson  και πατέρας της Νέας Δημοσιογραφίας, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Jimmy Carter, αλλά και ο Johnny Depp στο ρόλο του αφηγητή, που διαβάζει όπως μόνο αυτός ξέρει αποσπάσματα από κείμενα του Hunter S. Thompson.

H ταινία έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ Sundance το 2008, στο οποίο απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία του ντοκιμαντέρ, ενώ βραβείο για το σενάριό του κέρδισε στα βραβεία Writers' Guild of America το 2009.

Το Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson  προβάλλεται on demand από το Σάββατο 24/4 στις 20:00 μέχρι και την Κυριακή το βράδυ, στο πλαίσιο του Backstage Film Festival, εδώ: www.avopolis.gr/backstage.

Trailer:



Το Backstage Festival επιστρέφει. Και πάλι, δωρεάν!

Με αγαπημένους μουσικούς ήρωες ή stars (Kurt Cobain, Iggy Pop, Madonna, Johnny Cash, Nick Cave, Michael Hutchence) - και όχι μόνο.

Η δεύτερη έκδοση του Backstage Festival  ξεκινάει στις 12 Απριλίου - και όχι μόνο με τους μουσικούς ήρωες. Αλλά και με αφιερώματα στη διαφορετικότητα, με pop culture icons, με ντοκιμαντέρ -όπως αυτό του Studio 54- που ζωντανεύουν μια ολόκληρη εποχή, με αφιερώματα που έχουν όλους τους πρωταγωνιστές των ειδών που πραγματεύονται (Something From Nothing: The Art Of Rap).

Το Avopolis Network (www.avopolis.gr) ετοίμασε τη 2η έκδοση του online κινηματογραφικού φεστιβάλ, η οποία θα αλλάξει τα βράδια του Απριλίου και Μαΐου του 2021. Η μουσική θα παίζει και πάλι δυνατά, κάθε βράδυ, με βραβευμένες μουσικές ταινίες, αυτή τη φορά και με πρεμιέρες, με συμμετοχή και των χρηστών στην πλατφόρμα και online θεματικά party. Και για τα εγγεγραμμένα μέλη θα έχουμε special προβολές, on demand προβολή για 24 ώρες και δώρα από όλο το φάσμα της pop κουλτούρας. Για όλους εμάς που δεν το βάζουμε κάτω και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θέλουμε να βιώσουμε κοινές μουσικές και κινηματογραφικές εμπειρίες.

Πώς θα δω τις ταινίες;

Συντονίζεστε κάθε βράδυ, μετά τις 21:00, στο www.avopolis.gr/backstage και κάνετε click στην τηλεοπτική συσκευή του interface ή στο σχετικό εικονίδιο που θα βρείτε εκείνη την ημέρα, για προβολή πλήρους οθόνης. Συνδέετε με την τηλεόρασή σας, εάν το θέλετε.

Πώς θα ενημερώνομαι για τα online events, τα δώρα, τις προσκλήσεις και τις ταινίες;

Από το www.avopolis.gr  και το www.avopolis.gr/backstage. Θα υπάρξουν και προσθήκες και ανακοινώσεις και ειδικά προνόμια για τα εγγεγραμμένα μέλη. Μπορείτε να εγγραφείτε σε 1 λεπτό, δωρεάν, με το email σας,  εδώ.

Είναι οι ταινίες δωρεάν για όλους;

Όλες οι ταινίες είναι δωρεάν. Κάποιες ταινίες θα προβληθούν μόνο με προσκλήσεις που θα δοθούν στα εγγεγραμμένα μέλη.

Δείτε τις ταινίες εδώ.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured