Αναμονή τέλος! Το βιογραφικό λεύκωμα Όλα Όσα Πρέπει Να Γνωρίζεις Για Την Taylor Swift κυκλοφορεί από σήμερα Πέμπτη 4 Απριλίου από τις Εκδόσεις Οξύ.

Απόκτησέ το!

Το πρώτο βιβλίο στα ελληνικά που παρουσιάζει τη ζωή και την πορεία της Taylor Swift μόλις κυκλοφόρησε!

Το κορίτσι που πέρασε τα παιδικά του χρόνια σε μια φάρμα με χριστουγεννιάτικα δέντρα κατάφερε να φτάσει στην κορυφή της παγκόσμιας μουσικής σκηνής...

Και δεν ήταν πάντα όλα ρόδινα, αλλά η μεγάλη star, αλλά αποδείχθηκε... fearless!

Η Taylor ξεκίνησε να παίζει κάντρι μουσική και όταν πρωτοεμφανίστηκε στη σκηνή δεν αποχωριζόταν ποτέ τις καουμπόικες μπότες της...

Τώρα, το κορίτσι της κάντρι έχει γίνει το απόλυτο μουσικό idol σε όλον τον κόσμο!

 

Εκτός από τη μουσική, η Taylor Swift μεσουρανεί και στη μόδα. Θεωρείται το απόλυτο fashion icon και εκατομμύρια κορίτσια εμπνέονται από το μοναδικό της στιλ!

Οι σχέσεις της την καθόρισαν... Η Taylor έχει γράψει τραγούδια για όλους τους πρωταγωνιστές της καρδιάς της. Μάθε για όλες τις σχέσεις της, τις ιδιαιτερότητες και τις επιθυμίες της!

 

Είναι μία και είναι η
T A Y L O R S W I F T
Μάθε τα πάντα για το μεγαλύτερο pop idol της εποχής μας!

ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Η πιο δημοφιλής pop τραγουδίστρια του κόσμου, η Taylor Swift, σε μια μοναδική αναδρομή της ζωής και της καριέρας της από τα παιδικά της χρόνια μέχρι την κορυφή του κόσμου. Η οικογένεια της Taylor, τα πρώτα της βήματα, η επιρροή της κάντρι μουσικής και κουλτούρας, η ζωή και οι σχέσεις της έρχονται σε πρώτο πλάνο αναδεικνύοντας όλες τις πτυχές του μεγαλύτερου music και fashion icon της εποχής μας!

ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ

Η σούπερ σταρ της pop Taylor Swift έχει προκαλέσει μια πραγματική επανάσταση στη μουσική βιομηχανία πουλώντας εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως και καταρρίπτοντας το ένα μουσικό ρεκόρ μετά το άλλο. Πλέον ακολουθείται από εκατομμύρια πιστούς θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο που έχουν αναδείξει την ΤΑΥ ΤΑΥ στο πιο αναγνωρίσιμο pop idol της εποχής μας.

[Αγορά]

Ξεφύλλισε το βιβλίο με ένα κλικ εδώ.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured